KUCHARZ KUCHNI W艁OSKIEJ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI W艁OSKIEJ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG RECEPTURY KUCHNI W艁OSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
Data publikacji: 2017-10-24
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG RECEPTURY KUCHNI W艁OSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: GODZINOWY/160H/M-C
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI W艁OSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.10.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 23.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2015-12-10 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-
Restauracja Karczmareczka - 2017-05-16 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅. Informowanie bezpo艣rednio prze艂o偶onego o post臋pach wykonywanych prac, jak r贸wnie偶 o wyst臋puj膮cych przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮. Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Tuczno (zachodniopomorskie)
鈥rzyrz膮dzanie potraw wg ustalonych receptur i procedur,鈥apewnienie najwy偶szej jako艣ci produkcji,鈥rzygotowywanie da艅 zar贸wno dla klienta indywidualnego jak i grupowego,鈥banie o powierzone narz臋dzia pracy,
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Gdynia (pomorskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2015-11-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Nauczyciel wychowania przedszkolnego
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE PROMYCZEK W TARNOWIE - 2016-07-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Mechanik pojazd贸w samochodowych
Arnika, Pawe艂 R贸偶a艅ski - 2016-08-04 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
praca przy produkcji, praca w magazynie, roz艂adunek i za艂adunek towaru; praca w godz. 7:30-16
BAUTECH Wojciechowski, Lickiewicz Sp. j. - 2017-02-10 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, koste, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
prace budowlane
Marcin Kujawski BUDOWNICTWO - 2016-06-23 - Leopold贸w (lubelskie)
.
RESTAURACJA EDEN - 2017-05-12 - Cichowo (wielkopolskie)
Przyrz膮dzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-02-22 - Bytom (艣l膮skie)
Konstruktor
Zak艂ad Metalowy Miros艂aw G艂owa - 2017-04-03 - Tusz贸w Narodowy (podkarpackie)
1. Wsp贸艂udzia艂 w prowadzeniu dzia艂a艅 profilaktyczno - leczniczych oraz sanitarno - higienicznych;2. Prowadzenie szczepie艅 ochronnych;3. Samodzielne wykonywanie czynno艣ci piel臋gniarskich;4. Samodzielne wykonywanie dzia艂a艅 w sytuacji zagro偶enia 偶ycia;5. Opieka nad pacjentem skierowanym na badania dodatkowe oraz konsultacje specjalistyczne, pomoc w komunikowaniu si臋;6. Wsp贸艂udzia艂 w zabezpieczeniu medycznym zaj臋膰 strzelniczych;7. Wykonywanie kwartalnego badania wody;8. Prowadzenie rejestru materia艂贸w jednorazowego u偶ytku;9. Przygotowywanie protoko艂贸w zu偶ycia materia艂贸w jednorazowych;10. Opracowywanie dokument贸w zakupowych.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 4246 - 2016-04-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Firma Handlowo-Us艂ugowa ,,PER艁A" Renata Rabenda - 2018-04-18 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, dostaraczanie posi艂k贸w do klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Radom (mazowieckie)
- przygotowanie opa艂u i obs艂uga podajnika,- drobne prace naprawcze - naprawy sprz臋tu, mebli, w budynku hurtowni, itp.- na placu dojazdowym - okresowe zamiatanie i grabienie li艣ci oraz od艣nie偶anie - nadz贸r nad pomieszczeniami hurtowni (szczelno艣膰 okien i drzwi, zamki, itp.)1/2 etatu, praca w godz. 6-10
PPUH TECHNOSAN SP. Z O.O. - 2016-02-26 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Znajomo艣膰 receptur i przypraw typowych dla kuchni ukrai艅skiej.Przygotowywanie da艅 wg receptur.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie da艅 kuchni meksyka艅skiej, zamawianie produkt贸w, przypraw, opracowanie menu
RENTOS Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Supra艣l (podlaskie)
Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, Regulaminem Organizacyjnym i innymi aktami prawnymi zwi膮zanymi z realizacj膮 zada艅 przez gmin臋; poznanie zasad obiegu dokument贸w i korespondencji; obs艂uga podstawowych urz膮dze艅 biurowych; zapoznanie si臋 z zakresem zada艅 i kompetencji Wydzia艂u Organizacyjnego; pomoc w obs艂udze punktu informacyjnego, poczty przychodz膮cej i wychodz膮cej; pomoc w obs艂udze biura rady miasta; przygotowywanie dokumentacji do archiwum zak艂adowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Wojkowice (艣l膮skie)
wed艂ug stanowiska (dania fast food)
TULGAR MA艁GORZATA "ANTALYA" - 2016-01-07 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 gotowych, prace porz膮dkowe, obr贸bka wst臋pna warzyw, mi臋s, przygotowywanie pizzy,sporz膮dzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
DBADNIE O PORZ膭DEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 DA艃, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZ膭DZE艃, PRAWID艁OWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADA艃.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Od艣nie偶anie teren贸w zewn臋trznych, utrzymanie czysto艣ci, praca przy centrum handlowym
EVER GRUPA Sp. z o. o. - 2016-01-21 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posi艂k贸w .Umiej臋tno艣膰 wykonywania produkcji zgodnie z HACCAP .Umiej臋tno艣膰 wykonywania posi艂k贸w dla grup zorganizowanych.
BAR-O-METR Cecylia Roli艅ska - 2016-04-07 - Wolin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-01-10 - Nysa (opolskie)
gotowanie potraw
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-04 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)