KUCHARZ Zgierz oferta pracy 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: - dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków - przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowane i zgodne z zasadami przestrzegania przyrządzanych posiłków
Data publikacji: 2020-03-09
Lokalizacja: Zgierz (łódzkie)
Pracodawca: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków - przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowane i zgodne z zasadami przestrzegania przyrządzanych posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zgierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgierz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno- epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: obsługa pakietu MS OFFICE
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Konstantynowska
Numer budynku pracodawcy: 85
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.03.2020
Oferta pracy ważna do: 08.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7187627c072b57779379e74e399c6273
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2019-06-10 - Gliwice (śląskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-03-09 - Białystok (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, praca w weekendy.
Różewscy Spa Sp.j. "HOTEL LEDA SPA" - 2017-08-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ, WSPÓŁTWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I SPRZĘTU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNOŚĆ, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, zakup potrzebnych towarów, przygotowywanie manu.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
PRACA NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE NAPOJÓW I POSIŁKÓW KUCHNI TURECKIEJ.
DODAN SAHIN ÖZDEMIR - 2020-07-10 - Szczawnica (małopolskie)
- gotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Krosno (podkarpackie)
- dbałość o porządek- przygotowywanie składników- przygotowywanie dań kuchni bengalskiej według oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Owczary (małopolskie)
Nauczyciel tańca w placówce oświatowej, umowa w oparciu o Kartę Nauczyciela. Wymagane kwalifikacje pedagogiczne.
kontakt przez PUP - 2019-10-02 - Radom (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2020-06-25 - Kutno (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-10-10 - Kraśnik (lubelskie)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Dbanie o estetykę lokalu.4. Przygotowywanie sałat, sosów i kebabów.
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Tarnów (małopolskie)
Według zawodu
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-01-07 - Żary (lubuskie)
- tynki w technologii wentylowanej,- tynki lekkie mokre - ryflowane,- praca na znacznych wysokościach
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Wyszków (mazowieckie)
obróbka warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2019-09-11 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie i podawanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.
Restauracja "Pod Świerkami" Robert Wojnarowski - 2019-08-30 - Wiśniowa (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w godz. 6-14, 12-20 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"UZDROWISKO KOŁOBRZEG" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-08-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI (KROJENIE WARZYW), PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, SAŁATEK, SMAŻENIE FRYTEK, KONTROLA PRODUKCJI NA ZMIANIE, PRZYJMOWANIE DOSTAWPWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;POD PRESJĄ CZASU, MIN 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIE W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
Przyjęcia, wydanie towarów, montaż drzwi, rolet.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów. Wymagania: zawodowe. Pracodawca prosi o kontakt mailowy: lukasz (at) tokocushi.pl, kontakt telefoniczny w godzinach 12-16.
TOKO SUSHI S.C. - 2017-08-18 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie makaronów, zup, pizzy,mięsa.Godziny pracy od 10:00-22:00 do uzgodnienia
VULCANO-LENA RADOŃ - 2017-07-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie śniadań w hotelu
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, układanie menu, zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, dbanie o wybór składników, dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Łazy (mazowieckie)