KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - dbałość o porządek- przygotowywanie składników- przygotowywanie dań kuchni bengalskiej według oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni bengalskiej
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- dbałość o porządek- przygotowywanie składników- przygotowywanie dań kuchni bengalskiej według oryginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni bengalskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość przypraw kuchni bengalskiej- umiejętność przygotowywania dań według oryginalnych receptur
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.01.2020
Data dodania oferty pracy: 13.01.2020
Oferta pracy ważna do: 27.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?46398857cdb2df2d40ecdfb092b27f25
Podobne oferty pracy
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
AKADEMICKI ZWIĄZEK SPORTOWY COSA GDAŃSK GÓRKI ZACHODNIE - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2019-04-05 - Malnia (opolskie)
kelnerka-barmanka
BISTRO PRZEPIS BEATA PACURA - 2020-01-23 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie od podstaw produktów spożywczych do dań serwowanych w lokalu, utrzymanie w czystości stanowiska pracy, sprzedaż oraz obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kluczbork (opolskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u hinduskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni indyjskiejwyszukiwanie
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw z karty menu, dbanie o porządek w miejscu pracy.
FRAGOLA MONIKA SZCZEPANEK - 2019-08-07 - Buczek (łódzkie)
Sporządzanie i wydawanie potraw
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jeleśnia (śląskie)
Dbałość o ciągłość produkcji; uczestnictwo w naprawach uszkodzonych maszyn, urządzeń i sprzętu; udział w pracach remontowych;uczestnictwo w przeglądach maszyn i urządzeń produkcyjnych; montaże i rozruchy technologiczne; przeprowadzanie czynności prewencyjnych, przeglądów serwisów i regeneracji narzędzi; wykonywanie zleconych prac przez przełożonego
BIOERG SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-10 - Oświęcim (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Żary (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW W MAŁYM LOKALU GASTRONOMICZNYM, GŁÓWNIE PIZZY
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Legnica (dolnośląskie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,wydawanie posiłków dla podopiecznych,dbanie o racjonalne zużycie produktów,utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Pruszczu Gdańskim - 2018-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA - 2018-04-13 - Świdnik (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
obsługa klientów, dokładanie towarów, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Rzepiennik Strzyżewski (małopolskie)
według stanowiska
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-04-12 - Modlnica (małopolskie)
Brak danych
Morawiec Aleksandra Morawiec - 2016-09-05 - Doruchów (wielkopolskie)
Zdolności manualne i praktyczna, wiedza na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, kierunek kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość branży gastronomicznej.
HOTEL MANAGEMENT ADAM KRUPA - 2017-09-27 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami, wydawanie dań z karty menu, prowadzenie zmian, organizacja produkcji i pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-Aktywna sprzedaż produktów bankowo-ubezpieczeniowych,-Realizacja wyznaczonych planów sprzedażowych,-Profesjonalna obsługa klienta w zakresie produktów Banku Pocztowego S.A oraz produktów ubezpieczeniowych.
POCZTA POLSKA S.A. REGION SIECI W RZESZOWIE - 2017-02-03 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowanie posilków, obsługa klienta
GAZI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
- Przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Opatów (świętokrzyskie)
kwalifikacja i rejestrowanie korespondencji; obsługa składnicy akt emerytalno-rentowych; prowadzenie spraw związanych z zasobem akt emerytalno-rentowych; prowadzenie korespondencji ze świadczeniobiorcami i instytucjami
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie ciasta, wypiek pizzy, sprzedaż
P.H.U OREGANO, Anna Ulanowska - 2016-08-26 - Strzegom (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2019-07-15 - Grzegorzew (wielkopolskie)