KUCHARZ Zelów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt
Data publikacji: 2019-10-04
Lokalizacja: Zelów (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zelów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 9-17
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zelów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bełchatowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE NA DANYM STANOWISKU PRACY (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 8)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEJ PRACY W KUCHNI, UMIEJĘTNOŚĆ POSŁUGIWANIA SIĘ NARZĘDZIAMI, PRZYRZĄDAMI I SPRZĘTEM KUCHENNYM, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA I PODAWANIA POTRAW
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Adres pracodawcy:
Bawełniana 3, 97-400 Bełchatów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: bełchatowski
Gmina pracodawcy: Bełchatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bełchatów
Ulica pracodawcy: Bawełniana
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2019
Oferta pracy ważna do: 25.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3c8ab66a2125084c93c787622f224670
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków oraz pizzy
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Łużna (małopolskie)
Obsługa wewnętrznego magazynu firmy, kontrola stanu magazynowego. Po umowie na okres próbny pracodawca deklaruje zatrudnienie na dłuższy okres.Kandydaci proszeni o zgłaszanie się z CV.
WJAP SP. Z O.O. - 2019-05-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jakości podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Łazy (zachodniopomorskie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
"Społem" PSS - 2019-05-30 - Racibórz (śląskie)
Dopilnowanie jakości potraw, przygotowywanie dań.
POLGASTRO ANNA POL - 2019-07-25 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni bliskowschodniej ( indyjskiej), przygotowywanie list zamówień ( język hinduski) przypraw i artykułów spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii.Praca w godz. 8-16, 14-22
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-02-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Kucharz ze znajomością kuchni tureckiejlub libańskiej.
Sheesha Sp. z o.o. - 2019-04-08 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Zadania i obowiązki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz kuchni polskiej. Praca dwuzmianowa, I zmiana 8:00-16:00, II zmiana 14:00-22:00.
CYNAMONOWA Restauracja-Kawiarnia Paweł Piątek - 2019-01-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemożliwość zakwaterowania
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-05-25 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w pracy w gastronomii, teoretyczna i praktycza umiejętność sporządzania posilków, umiejętność pracy w zespole. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie żywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na adres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2019-10-04 - Rybnik (śląskie)
JW
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, sporządzanie i podawanie posiłków młodzieży mieszkającej w Bursie; okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Zespół Placówek Oświatowych w Słupsku - 2019-07-17 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Kielce (świętokrzyskie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o. - 2018-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz- POWER V
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Września (wielkopolskie)
- karmienie dzieci przez PEG- karmienie dzieci z dysfagią- podawanie leków
Przedszkole Specjalne nr 249 - 2019-09-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek - 2016-02-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
ustalanie menu, przygotowywanie foodcostów, wybór surowców do produkcji. przygotowywanie dań gotowych oraz półproduktów w oparciu o oryginalne receptury w szczególności marynowanie i grillowanie mięs, ryb, owoców morza, jagnięciny i baraniny; sporządzanie remanentów okresowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz wszelkie dodatkowe prace zlecone przez przełożonych.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz,produkcja dań, porzadkowanie i ochrona produktów w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Worliny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. krokusowa 15/17, ul. Gazowa 8.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2019-02-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego. Proponowane wynagrodzenie 3000 zł brutto + premia
Catering Joker 2 - 2018-06-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Umiejętność przygotowywania posiłków, praca pod presją czasu
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Wojciechów (opolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Obsługa maszyn zmywających i czyszczących, utrzymanie w czystości kuchni zgodnie z przyjętymi standardami, inne prace zlecone związane z funkcjonowaniem działu gastronomii.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej według originalnych regionalnych receptur i przypraw
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Łódź (łódzkie)
- umiejętny załadunek i rozładunek- prowadzenie obsługi kasowej/mobilnej- przyjmowanie towaru- prowadzenienie dokumentacji przewozowej- fakturowanie mobilneobsługa klientów- dbałość o stanowiko
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Lisewo (pomorskie)
Rozbieranie na części zasadnicze półtusz wieprzowych. Sortowanie mięsa.
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Podgórze (podlaskie)