KUCHARZ Racibórz oferta pracy "Społem" PSS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 262 PLN
Zakres obowiązków: • przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
Data publikacji: 2019-05-30
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: "Społem" PSS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 8-9, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 262 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 262 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: "Społem" PSS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.spolemraciborz.pl
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e77b6fedfd174ab55bcf2c3d6f6e17fe
Podobne oferty pracy
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem i technologią przygotowywania żywności, praca w godz. 6:30-14:30
Żłobek Pomnik Matki Polki - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
w/g stanowiska
FUNDACJA WIĘŹ POKOLEŃ - 2018-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie gotowych dań, gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-08-30 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
księgowanie wyciągów bankowych, dekretowanie i księgowanie operacji gospodarczych, bieżąca kontrola rachunków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kutno (łódzkie)
Obsługa pieca konwektorowego:- włączanie pieca,- dobieranie odpowiedniej temperatury.Przygotowywanie tortów:- ubijanie białek,- przygotowywanie masy, galarety.Ozdabianie tortów:- przygotowywanie kremu.Obsługa pieca do pizzy:- dobieranie odpowiedniej temperatury.Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej z wykorzystaniem składników tj.: kiszona kapusta, ogórki, buraki, śmietana, grzyby, swojska kiełbasa.
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Cieśle (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Obiady Szkolne " U Ewy " Ewa Łapsa - 2018-02-21 - Ludźmierz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60 - 2016-04-07 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości Pensjonatu Amber- Jantar
Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego LINGUA EJP Pastewska Ewa - 2018-05-15 - Jantar (pomorskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-09-29 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z zastosowaniem przypraw dla niej charakterystycznych, dbałość o jakość i smak dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni szpitalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
mycie naczyń w zmywarce w kuchni hotelowej
Urbański Przedsiębiorstwo Budowlane Ryszard Urbański - 2017-07-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-11-30 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni tajskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Poznań (wielkopolskie)
Staż w firmie: MEDITRANS Sp. z o. o., s. k. Program stażu do zapoznania w pokoju nr 65.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
praca na kuchni
PPUH MIZERA SC / 123 - 2016-11-14 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
gotowanie potraw kuchni europejskich
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2019-06-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych, zamawianie towaru, wypełnianie dokumentacji HACCP. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zabrze (śląskie)
wg. stanowiska, gotowanie potraw, przygotowywanie menu. praca dwie zmiany 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00, miejsce pracy: "Diabla Góra"
Firma Handlowo-Usługowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2017-03-15 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Ogólny zakres obowiązków- przygotowanie i obróbka materiału do spawania, - spawanie wszelkich materiałów (np. rur, aluminium, cienkiej blachy itd) metodą TIG lub MAG
OPAKMET SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-22 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (małopolskie)