KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Data publikacji: 2016-11-30
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/mies.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście, e-mail, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2016
Oferta pracy ważna do: 30.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie o gotowanie posiłków w przedszkolu. Wynagrodzenie 2200 zł brutto + dodatek stażowy. Praca od poniedziałku do piątku.
Samorządowe Przedszkole Nr 35 - 2017-06-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-21 - Żagań (lubuskie)
przygot. Menu; przyg. posiłków; składania zamówień na skł. pożywienia; dobór naczyń i sprzętu kuchennego; nadzór nad jakością żywności; racjonalne zarządzanie składnikami; dbałość o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej i tureckiej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim
MIDCAN Michał Dudziński - 2016-09-08 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2016-02-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, smażenie
ARRAS Elżbieta Chomiczewska - 2018-03-01 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie dań według systemu "a la carte". Zamawianie towarów oraz dbałość o dostępność produktów na każdy dzień. Przygotowywanie dań zgodne z przepisami właściwymi kuchni z zapewnieniem norm i jakości wydawanych potraw. Codzienne i okresowe czyszczenie sprzętu kuchennego. Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Siemkowice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie i wypiek pizzy.
MARRONE Mchał Kołakowski - 2015-11-13 - Kalisz (wielkopolskie)
Wykonywanie potraw kuchni Ukraińskiej i Polskiej. Zaopatrzenie restauracji w produkty.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Paczków (opolskie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-05-24 - Żołynia (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-07-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej, dań rybnych oraz sezonowych, dbanie o zaopatrzenie wraz z szefem kuchni, stała weryfikacja jakości potraw oraz ich dat przydatności.
Firma Handlowa Karmazyn Bożena Dudzik - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Szałe (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
"KRAKOWSKA 39" Magdalena Górecka, Robert Górecki Sp. C - 2017-03-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
praca na kuchni w hotelu
Hotel Restauracja "Kinga" Leszek Ludwikowski - 2017-09-13 - Katowice (śląskie)
Kucharz kuchni orientalnej (kuchnia japońska, tajska, koreańska), sushimaster
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Kraków (małopolskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebabów
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (łódzkie)
grooming małych zwierząt domowych (psy, koty)
SKLEP ZOOLOGICZNY "BAJKA" Jolanta Olszewska - 2016-04-12 - Starogard Gdański (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe (lub odpowiednie) w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 6 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Katowice (śląskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta
Marek Bartkowiak Pizzeria Pub "PIWNICA" - 2015-12-01 - Kościan (wielkopolskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2017-08-29 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
Prowadzenie zajęć języka angielskiego dla klientów z Polski oraz krajów wschodnich (m.in. z Rosji i Ukrainy). Samodzielne przygotowanie lekcji, tłumaczenia z języka rosyjskiego na język angielski oraz z języka angielskiego na język rosyjski.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań glównych
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2016-05-25 - Kamieńsk (łódzkie)