KUCHARZ Żelechów oferta pracy Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie.
Data publikacji: 2019-07-26
Lokalizacja: Żelechów (mazowieckie)
Pracodawca: Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego 36, 08-430 Żelechów, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żelechów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: garwoliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żelechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Pałac Żelechów Centrum Konferecyjno-Wypoczynkowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 36, 08-430 Żelechów, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: garwoliński
Gmina pracodawcy: Żelechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żelechów
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.07.2019
Oferta pracy ważna do: 15.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3251b3f8fd906bbff7c0e2bdcb06dfd1
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców ręczna , mechaniczna, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-11-24 - Krzyżowa (dolnośląskie)
Praca w kuchni. Przygotowywanie potraw z menu. Praca w delegacji.
EVVELOCI SW SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-06-01 - Zarzecze (podkarpackie)
Pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Sieradz (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Trzcianka (wielkopolskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Katowice (śląskie)
Obsługa sali sprzedaży, obsługa urządzeń gastronomicznych-wydawanie jedzenia-kontakt z klientem zagranicznym.
kontakt przez PUP - 2018-06-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRACA W SYSTEMIE 8 H, 40 H TYGODNIOWO, w godzinach od 6:30 DO 14:30, również w niedziele OD 10:00 DO 18:00umowa zlecenie 2 lata
JR FOOD COMPANY SP.ZO.O. - 2019-01-14 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Rzęczkowo (kujawsko-pomorskie)
stanowowisko dla bezrobotnego ddo 30 lat, obsługa drukarek wielkoformatowych, rozcinanie druków
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Karpicko (wielkopolskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2016-03-18 - Białystok (podlaskie)
Nauczanie w szkole
Niepubliczna Szkoła Podstawowa w Soborzycach - 2016-09-20 - Soborzyce (śląskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-05-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw- wybór naczyń podania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Kreator Smaku Catering Paweł Bigos - 2017-11-17 - Brzeszcze (małopolskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności,obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Głogów (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób powyżej 30 roku życia posiadających niskie kwalifikacje, kobiety.Przygotowywanie potraw, deserów oraz zimnych i ciepłych napojów.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-08-14 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotywanie posiłków.
GO-MAX GROUP Sp. z o.o. - 2017-09-19 - Lisków (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i gorącej zgodnie z recepturami, normami i standardami hotelu
Zamek Giżycki, sp. z o.o. - 2019-02-11 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-08-31 - Kościerzyna (pomorskie)
kierowanie zespołem, nadzór nad wykonywanymi pracami pod ziemią
METRUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Ruda Śląska (śląskie)
- przygotowywanie dań, w tym dań kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Łódź (łódzkie)
Obsługa klientów, przygotowanie towaru do sprzedaży, przyjmowanie, wysyłanie przesyłek
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Czarnków (wielkopolskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-06-30 - Lubawka (dolnośląskie)
pracownik działu zakupów
IN TEMPORIS POLSKA sp. z o.o. w Lublinie - 2016-10-21 - Tuczno (zachodniopomorskie)
- organizacja pracy w sposób umożliwiający zachowanie terminowości wydawania i jakości serwowanych dań,- dbanie o estetykę podawanych potraw nadzór nad jakością produktów spożywczych,- utrzymywanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,- przestrzeganie zasad higieny w kuchni,- składanie zamówień na podstawie aktualnego zapotrzebowania,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności- właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego,- dbanie o sprzęt i narzędzia używane w kuchni.Wymagania:- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, - umiejętność pracy w zespole,- zaangażowanie,- kreatywność,- wysoka kultura osobista,- chęć do pracy,- aktualna książeczka sanepidowska,- dyspozycyjnośći najważniejsze: PASJA DO GOTOWANIA I POCZUCIE SMAKU.
Kinga Śliwska - 2018-12-13 - Radom (mazowieckie)