KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań, w tym dań kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur
Data publikacji: 2019-02-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań, w tym dań kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- minimum 2 miesiące stażu pracy- umiejetność przygotowywania dań kuchni wschodniej, zwłaszcza ukraińskiej wg oryginalnych receptur tej kuchni (PIELMIENI, CZBUREKI)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 21.02.2019
Oferta pracy ważna do: 07.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsłga klienta i kasy fiskalnej, metkowanie towaru, pomoc w sporządzaniu zamówień, układanie towaru na półkach.
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Opole Lubelskie (lubelskie)
obsługa klienta zagranicznego, korespondencja e-mail, przekazywanie ofert do działu technicznego
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Chojnów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - Augustów (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
MILMAS MIULENA MASUM - 2017-01-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość procesów technologicznych, dbanie o wysoki standard i jakość przygotowywanych posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-10-31 - Mielec (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, WYKONYWANIE ROŻNEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, CHIŃSKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBABÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, CHIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA KEBABÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Tęczowa;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-11-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Niepubliczne Przedszkole RADOSNE BRZDĄCE Joanna Pomoryn - 2019-03-05 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)
prace pomocnicze przy montażu bram garażowych i rolet zewnętrznych
Firma ROL BRAM Magdalena Machcińska - 2019-02-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LIDER" - Kawka Marcin - 2016-07-06 - Grzegorzew (wielkopolskie)
-przygotowanie posiłków, zarządzanie produktami spożywczymi
"AMID PRESTIGE. MIKOŁAJCZYK & MICHOŃ. SPÓŁKA JAWNA" - 2017-05-19 - Chrusty (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowsikiem
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pałac Brunów Edward Rzeźwicki - 2017-05-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
rozliczanie dokumentów, wystawianie faktur, ewidencjonowanie dokumentów, cyfryzacja dokumentów przy uzyciu specjalistycznego oprogramowania i sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Zielona Góra (lubuskie)
Kontrolowanie stanu technicznego oraz przygotowywanie do pracy zespołów i agregatów pieców gazowych, elektrycznych oporowych elektrodowo. Miejsce pracy Polska i Czechy.
FACHSTAL BOGUSŁAW NEJRANOWSKI - 2017-05-17 - Sławniowice (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
LAMAR Usługi Hotelarsko-Gastronomiczne - 2017-06-14 - Sopot (pomorskie)
1.Zapoznawanie się z przebiegiem spraw w postępowaniu wykonawczym w ramach pracy zespołu.2.Zapoznanie się z rejonem pracy kuratora – opiekuna oraz zadaniami wynikającymi z jego zakresu czynności, - wyjścia w teren z kuratorem.3.Zapoznawanie się z zasadami prowadzenia dokumentacji kuratorskiej.4.Nawiązanie kontaktu z instytucjami zajmującymi się wychowaniem, profilaktyką i resocjalizacją.5.Udział w rozprawach sądowych i posiedzeniach sądu.6.Realizacja zadań resocjalizacyjnych.
SĄD REJONOWY W ZABRZU - 2018-01-08 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie potraw, bieżące prace na kuchni praca w systemie (6.00-14.00, 7.00-15.00, 11.00-19.00, 7.00-19.00)
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2015-12-03 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)