KUCHARZ ZE ZNAJOMOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO Sosnowiec oferta pracy "X-COM" Monika Lis
Stanowisko: KUCHARZ ZE ZNAJOMOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni kresowej, wynagrodzenie w skali miesiąca 900 zł brutto, praca na dwie zmiany w godzinach 08.00 - 11.00, 14.00-17.00
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: "X-COM" Monika Lis
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kresowa 1, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni kresowej, wynagrodzenie w skali miesiąca 900 zł brutto, praca na dwie zmiany w godzinach 08.00 - 11.00, 14.00-17.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 15.5
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 62
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa brutto
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ ZE ZNAJOMOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie zawodowe, wymagana książeczka sanepidu z aktualnymi badaniami, wymagana znajomość j.ukraińskiego w stopniu zaawansowanym
Nazwa pracodawcy: "X-COM" Monika Lis
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Staropogońska 29, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: Staropogońska
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: Działalność związana z oprogramowaniem
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2019
Oferta pracy ważna do: 01.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?72df133d9fbc1d2ef55a9497efacd7a4
Podobne oferty pracy
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-04-05 - Namysłów (opolskie)
Kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Sprzedaż paliw, obsługa klientów w sklepie
AUTO-GAZ Ludwik Cwaliński - 2016-05-04 - Grodzisko (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Ustka (pomorskie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Nowa Dęba (podkarpackie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-09-26 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWCĄ W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BOŃCZA ZDZISŁAW ŁUBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
praca w kuchni rodzaj umowy: możliwa także umowa zlecenie
Restauracja ,,BOSS" - 2016-02-23 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Sprzątanie pokoi, obsługa gości
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Handlowo-Usługowe - 2019-05-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków oraz wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw; dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni; nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów
G7 Kazimierz i Bożena Hanna Godzina - spółka cywilna - 2016-11-18 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (Sala Biesiadna u Renaty)
PROSKURA RENATA HANDEL USŁUGI "REN-JAR" - 2019-05-29 - Rybitwy (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą. Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-11 - Lublin (lubelskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSIĘBIORSTWO - 2017-09-07 - Piła (wielkopolskie)
Produkcja pierogów, robienie farszu i ciasta. Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 2 lata.
Swiet-Smak Swietłana Pstrzoch - 2016-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Piastów (mazowieckie)
- praca w barze szybkiej obsługi lub pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Bytom (śląskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań, obsługa gości itp.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 519 738 866 lubi mailowy jaro1 (at) g.pl
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Przyrzadzanie posiłków dla calego Szpitala i na potrzeby zewnętrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2018-04-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii (pizzerii, restauracji lub piekarni)
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2015-11-02 - Strzelce Opolskie (opolskie)
zawieszanie i zdejmowanie detali z linii proszkowej, ocena jakości wyrobów, rejestracja detali w systemie, pakowanie detali
BELMA ACCESSORIES SYSTEMS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-18 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, formowanie kebaba z mięsa surowego poparte znajomością orginalnych przypraw tureckich, zapewnienie ciągłości zaopatrzenia firmy w produkty (dostawy bieżące)
"ISTAMBUŁ-KEBAB" Sener Dikmelik - 2017-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów kuchni indyjskiejpraca w godz. 6.00-02.00
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki Umowa o pracę na czas okreslony. Praca jednozmianowa: w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)