KUCHARZ Zduńska Wola oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, blanszowanie, pieczenie, obróbka termiczno - parowa, pieczenie z sondą oraz gotowanie/pieczenie niskotemperaturowe
Data publikacji: 2019-08-06
Lokalizacja: Zduńska Wola (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie, blanszowanie, pieczenie, obróbka termiczno - parowa, pieczenie z sondą oraz gotowanie/pieczenie niskotemperaturowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zduńskowolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- typ wykształcenia mile widziane gastronomiczne- mile widziane kursy i uprawnienia- do przyuczenia- praca w godz. 11.00 - 19.00
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Adres pracodawcy:
Getta Żydowskiego 4, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zduńskowolski
Gmina pracodawcy: Zduńska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zduńska Wola
Ulica pracodawcy: Getta Żydowskiego
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.08.2019
Oferta pracy ważna do: 05.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9e94523dd0b076fa08e16f0e9eac11ad
Podobne oferty pracy
wg stanowiska- przygoptowywanie potraw, organizacja pracy, prowadzenie karty menu.
Restauracja "Przy Młynie" Szymon Nowak - 2018-10-15 - Żmiąca (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Sklep Przemysłowy "SE-TAK". Jadwiga Serafin - 2016-02-09 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków wg.ustalonego jadłospisu zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-08-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
"RAI INDIA" Rajenthiran Thirukumaran - 2016-02-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
,
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Lubin (kujawsko-pomorskie)
Planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchni.Przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań.Dbanie o jakość i estetyczny wygląd przygotowywanych potraw.Dbanie o porządek i higienę pracy w kuchni.
"Społem" PSS - 2019-08-30 - Racibórz (śląskie)
- załadunek/rozładunek towarów,- układanie detali powyżej 3 metrów,-dbałość o właściwe wykorzystanie i stan techniczny powierzonego mienia,-dbanie o ład i porządek na miejscu pracy
BIZNES PARTNER Sp. z o.o. - 2017-08-24 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdzających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Michałowski,Dariusz Ludkiewicz,Sławomir Przybylski - 2016-05-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
KLAUDIUSZ PLAK GASTRONOMIA - 2019-11-29 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, zakup towarów u dostawców narodowości wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Kielce (świętokrzyskie)
nadzór nad jakością dań, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Sieniec (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, DBANIE O STANOWISKO PRACY.Praca na czas określony: 3 LATAGodziny pracy 11:00 - 21:00
"HOA LAN" PHAM QUOC HUNG, NGUYEN THI NHAN SPÓŁKA CYWILNA - 2018-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
pomocniczy robotnik przy uprawie roślin i hodowli zwierząt
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Lubiana (zachodniopomorskie)
Kucharz-przygotowywanie posiłków i potraw; pracodawca stwarza możliwość zakwaterowania lub zwrot kosztów podrózy
Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński - 2017-03-23 - Hajnówka (podlaskie)
naprawa i konserwacja sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zagajewice (kujawsko-pomorskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2020-02-11 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie potraw, pieczenie ciast.
Joanna Guzowska Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Restauracja MAGIA SMAKU - 2016-05-23 - Drobin (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Katowice (śląskie)
Znajomość zasad systemu HACCAP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Zakład Poprawczy - 2018-01-17 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
T & J TYRAKOWSKI, JACHNIK BIS SP. J. 63-220 KOTLIN UL. SŁAWOSZEWSKA 2B RESTAURACJA BŁĘKITNA BOJANOWO - GOŁASZYN 70A - 2017-01-20 - Bojanowo (wielkopolskie)
praca na kuchni przygotowywanie potraw
"GAR-SPÓŁKA" Arkadiusz Garnysz - 2019-06-03 - Koluszki (łódzkie)