KUCHARZ Zawory oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
Data publikacji: 2020-02-13
Lokalizacja: Zawory (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zawory, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawory
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 02.03.2023
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
M艣ciwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: M艣ciwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂alno艣膰 organizator贸w turystyki
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 05.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?afa66b319b31dc277ac9b158e4631be5
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2019-07-01 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Galicyjskie Gospodarstwo Go艣cinne Zajazd "KARINO" - 2017-12-07 - Berezka (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg receptur pracodawcy, g艂贸wnie w weekendy
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw dla go艣ci, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy oraz restauracji.
Micha艂 Paliwoda - 2016-12-07 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie i wyawanie potraw kuchni bengalskiej wed艂ug oryginalnych receptur spisanych w j臋zyku bengalskim
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Radomsko (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY I INNYCH POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2020-01-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie z zawodem
OKR臉G MAZOWIECKI Polskiego Zw. W臋dkarskiego-Zak艂ad Rybacki - 2017-03-09 - Janowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw dla kuracjuszy
MODRZEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-10-06 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
transport towar贸w powy偶ej 3,5t na terenie UE w systemie jednotygodniowym
CIERPIK TRANSPORT Sp贸艂ka Jawna - 2016-01-11 - Gubin (lubuskie)
Konserwacja, naprawa instalacji elektrycznej wewn臋trznej w czynnych obiektach. Praca jednozmianowa w godz.: 7-15. Oferta dost臋pna w sali B. Kontakt z pracodawc膮 - osobisty: Wroc艂aw, Rynek 5, I pi臋tro, kadry.
RYNEK-ADMI Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kucharz
Rock & Roll Cafe & Pizza Iwona i Dariusz 艁awruk S.C. - 2021-06-01 - Mielec (podkarpackie)
Zarz膮dzanie zak艂adem recyklingu odpad贸w przemys艂owych, koordynacja proces贸 uinwestycyjnych na terenie Europy i Afryki.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Siechnice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-08-25 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
-Prace na terenie woj. pomorskiego,-Monta偶 p艂yt kartonowo - gipsowych, szpachlowanie, malowanie,-Umowa o prac臋 lub umowa zlecenie, wynagrodzenie do ustalenia z Pracodawc膮,-Kontakt telefoniczny 605-082-134, e-mail: cezar62r (at) tlen.pl
P.H.U. CEZAR - CEZARY GAJCY - 2020-09-11 - Malbork (pomorskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - 艁uk贸w (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
STANOWISKO: US艁UGA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI DA艃, SPORZ膭DZANIE POTRAW UTRZYMYWANIE PORZ膭DK脫W NA STANOWISKU PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KUCHARSKIE Z ZAKRESU KUCHNI EUROPEJSKIEJ I POLSKIEJ, KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, DO艢WIADCZENIE W GASTRONOMII, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W CELU USTALANIA MENU NA PODSTAWIE PORTALI ZAGRANICZNYCH KUCHARSKICH, GODZINY PRACY 10.00-18.00, WYNAGRODZENIE 18 Z艁/H BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wierzba (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chre艣cionko - Firma Handlowo-Us艂ugowa PATI - 2015-11-27 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie cateringu, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣cipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w dla kuracjuszy i go艣ciwykonywanie prac kuchennych
Sanatorium Uzdrowiskowe "R脫呕A" - 2017-09-20 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
organizacja pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy , obr贸bka wst臋opna 偶ywno艣ci
Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska - 2019-05-24 - Czerwi艅sk nad Wis艂膮 (mazowieckie)
Nale艣nikarnia, kuchnia domowa dania z ziemniaka.
WYKONAWSTWO SIECI ENERGETYCZNYCH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-04-01 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2021-05-06 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niez艂e Zi贸艂ko - 2016-08-19 - Zabrze (艣l膮skie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-08-31 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Transport drogowy mi臋dzynarodowy w bran偶y motoryzacyjnej na terenie kraj贸w: Niemcy, Belgia, Holandia, Francja, Luksemburg, W. Brytania.
KUKU艁KA TRANSPORT SP脫艁KA JAWNA - 2018-07-11 - D臋bica (podkarpackie)
praca na kuchni, przygotowywanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-05-06 - Pyskowice (艣l膮skie)