KUCHARZ Czerwińsk nad Wisłą oferta pracy Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Data publikacji: 2019-05-24
Lokalizacja: Czerwińsk nad Wisłą (mazowieckie)
Pracodawca: Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Władysława Jagiełły 12, 09-150 Czerwińsk nad Wisłą, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czerwińsk nad Wisłą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płoński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czerwińsk nad Wisłą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Adres pracodawcy:
Władysława Jagiełły 12, 09-150 Czerwińsk nad Wisłą, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płoński
Gmina pracodawcy: Czerwińsk nad Wisłą
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czerwińsk nad Wisłą
Ulica pracodawcy: Władysława Jagiełły
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.05.2019
Data dodania oferty pracy: 23.05.2019
Oferta pracy ważna do: 22.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3fa34ad555a7afeb0e613ee1b0d8d5d5
Podobne oferty pracy
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-09-15 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw w restauracji Zajazd WIWA
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-10-18 - Augustów (podlaskie)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast foodów
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznościowych
"MAWI" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Mariola Zięba - 2017-01-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, współpraca z dostawcami żywności potrzebnej do przygotowania potraw kuchni bengalskiej, udzielanie informacji klientom o wydawanych potrawach. Praca na 3/4 etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.
RAHMAN KEBAB SP. Z O.O. - 2016-09-28 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków pod zamówienie
"Żero" - 2017-04-24 - Skwierzyna (lubuskie)
Kucharz w Restauracji Zapiecek w Suchaczupraca w godz. 13:00 do 21:00
Restauracja Zapiecek Małgorzata Madeja, Systemy Grzewcze i Sanitarne MADAN - 2016-03-15 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
Koordynowanie działań na rzecz zapewnienia serwisu IT dla klientów globalnych, działania na rzecz poprawy jakości świadczonych usług. Zarządzanie zespołem. Analiza danych, przygotowywanie cyklicznych raportów. Kontakt z klientem zagranicznym z wykorzystaniem języka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, pizzy
Centrum Line Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodny z program stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe INTER KOMPLEKS Sp. z o o - 2016-12-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, posługiwanie się maszynami przy przygotowywaniu potraw, konserwacja urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Puławy (lubelskie)
Wykonuje na podstawie dokumentacji lub szkiców, meble skrzyniowe, szkieletowe i inne przeznaczone do wyposażenia mieszkań, biur i innych lokali. umowa zlecenie około 120 godzin, dyspozycyjność 7-15
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12-20; 14-22 Tarnobrzeg Aleja Warszawska 106, Sandomierz Restauracja San Domingo ul. Krakowska 26
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "Autorak " Arkadiusz Rak - 2019-04-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i wydawanie ich
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PIGO" - 2016-06-06 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym, sprzedaż posiłków i napoi
Maciej Gierada Royal - 2016-08-01 - Kozłów (małopolskie)
obsługa kasy fiskalnej, obsługa terminala kart płatniczych, wykładanie towaru, czynności inwentaryzacyjne
BEETSMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-01 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Opiekanie mięsa- kebab, ścinanie na bieżąco, podawanie klientom na talerzu lub w chlebie (bułce) wraz z dodatkami. Dbanie o czystość na stanowisku oraz czystość urządzeń.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Piła (wielkopolskie)
Praca w kuchni, praca w godzinach 05.00-13.00
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-02-24 - Kraków (małopolskie)
Pomoc w obsłudze biura. Staż w Kołobrzegu w godzinach 7.30-15.30.
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Lipków (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie dań małej gastronomii
SHAIE BABA KEBEB Mahmood Akhtar - 2018-11-05 - Żyrardów (mazowieckie)
sprzedawca w sklepie firmowym z odzieżą Monnari dwie zmiany od 09:300 do 17:30 i 12:15 do 20:15
Monnari Trade SA - 2015-11-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
Zajazd "KASKADA" Joanna Marciniak - 2017-01-30 - Pułtusk (mazowieckie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Witaszyce (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań i potraw kuchni afgańskiej. Praca w godz.: 09.00-24.00.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Siedlce (mazowieckie)