KUCHARZ Rybnik oferta pracy BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 3, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: przygotowywanie potraw.
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Rynek 3, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 14.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, utrzymanie porz膮dku w kuchni, prowadzenie magazynu
Us艂ugi Turystyczne OW Kr贸lowa Woda W.Androsiuk - 2017-06-14 - August贸w (podlaskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
RESTAURACJA "KASIE艃KA" w HRUBIESZOWIE - 2016-03-30 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2018-06-21 - Mielno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw wraz z obr贸bk膮- wydawanie posi艂k贸w
ATAMAN聽JUSTYNA聽EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie potraw w kuchni
LECH RESORT & SPA - 2017-03-09 - 艁eba (pomorskie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mi臋s do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
gotowanie potraw. praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-06-16 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
NABIA艁CZYK JERZY 1."Ars-Medica" Zak艂ad Optyczny 2. "Sweet Garden" Kawiarenka - 2016-12-14 - K臋ty (ma艂opolskie)
Gotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2016-04-22 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 10-22 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla os贸b doje偶dzaj膮cych. Dla os贸b z Ko艂obrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Micha艂owski,Dariusz Ludkiewicz,S艂awomir Przybylski - 2016-05-19 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Obs艂uga kuchni hotelowej, przygotowywanie posi艂k贸w. Zatrudnienie na okres 1 roku z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w godzinach 11.00-22.00, r贸wnie偶 w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - 艢rem (wielkopolskie)
j/w
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Uk艂adanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga pensjonariuszy, wydawanie posi艂k贸w.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zast臋pstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸wPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-05 - Kalisz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KUCHNI ARABSKIEJUTRZYMYWANIE PORZ膭DKU POD WZGL臉DEM SANITARNYM
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Skierniewice (艂贸dzkie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Us艂ugowa Karwat Izabella - 2018-06-25 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, obieranie ziemniak贸w, warzyw, przygotowywanie, zmywanie naczy艅, lepienie pierog贸w.
Pierogarnia u Gra偶yny Gra偶yna Zawodnik Chojna - 2018-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej domowej
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2017-03-29 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o zachowanie najwy偶szej jako艣ci potraw, utrzymywanie okre艣lonych standard贸w jako艣ci smakowej, kontrola stan贸w magazynowych (zapas贸w), dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemy艣l (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food, praca na dwie zmiany w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00
GALERIA SMAKU ALINA MICHALSKA - 2018-02-07 - Zawiercie (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Cie艣la
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Miejsce Piastowe (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Promenada Bar Henryk Piotrowski - 2016-04-07 - Mielno (zachodniopomorskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych potraw.
OiU Beata Zwierzchowska - 2017-03-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie da艅 kuchni polskiej, lepienie pierog贸w, dbanie o higien臋 na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Ma艂gorzata - 2016-03-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)