KUCHARZ-ZASTĘPCA TEAM LEADERA Duchnice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-ZASTĘPCA TEAM LEADERA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, nadzór nad prawidłowością i jakością żywoności
Data publikacji: 2019-10-10
Lokalizacja: Duchnice (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Duchnice, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, nadzór nad prawidłowością i jakością żywoności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca pn.- nd. w godzinach 4-12
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-ZASTĘPCA TEAM LEADERA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duchnice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2019
Data zakończenia pracy: 30.11.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Poznańska 131A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?451d2a1d48193d88e74d7f4ef4d49b8f
Podobne oferty pracy
Szydełkowanie, robienie na drutach. Mile widziana umiejętność szycia ręcznego i na maszynie oraz umiejętności krawieckie (opcjonalnie). Poszukujemy osoby lojalnej, o wysokiej kulturze osobistej, z ponad 10-letnim doświadczeniem do podjęcia długiej współpracy dla nowo powstałej marki odzieży dla niemowląt i małych dzieci. Możliwość wykonywania pracy zdalnie (z domu) w dogodnych dla siebie godzinach, wynagrodzenie w uzgodnieniu stosownie do wykonanych zadań, nie mniej niż 3100,00 brutto miesięcznie. PIERWSZY ETAP REKRUTACJI to rozmowa telefoniczna, wybrane osoby zostaną zaproszone na rozmowę rekrutacyjną. Uprzejmie prosimy o kontakt wyłącznie telefoniczny, jedynie osoby które spełniają wymagania.
SZYMON MICHALAK - 2018-10-23 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
magazynier
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Tuczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie zimnej płyty, praca co drugi dzień po 12 godzin
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2016-09-07 - Wadowice (małopolskie)
- przygotowanie potraw - dbanie o bobrą jakość potraw- wydawanie posiłków
HOTEL OPERATOR Paweł Wieczorek - 2018-08-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Ochrona mienia, dozór lokalu, kontrola towaru.
TXM SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-27 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie wyrobów określonych jako "zdrowa żywność"z wyselekcjonowanych składników, samodzielne określenie ich zapotrzebowania
Personal Process Magdalena Jagiełka - 2016-08-24 - Skórzewo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o porządek w miejscu pracy, ustalanie karty dań, dopilnowanie przepisów bhp w kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy i sałatek.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-08-03 - Jasło (podkarpackie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiakucharz - pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
Budowanie fundamentów, ścian, murów oporowych
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, gotowanie zup, smażenie mięs, przygotowywanie surówek
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-01-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posilków, obliczanie wartosci odżywczrj i energetycznej potrwa, obróbka wstępna surowców. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jedozmianowa od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00. Proponowany okres zatrudnienia: czas nieokreślony. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni wschodniej: pelmeni, barszcz, waranke
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Łódź (łódzkie)
kucharz
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2016-01-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
Mida MARIUSZ TRZASKO - 2019-07-02 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-23 - Skroniów (świętokrzyskie)
- przygotowywanie posiłków z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie surowców do produkcji wyrobów germażeryjnych,sporządzanie wyrobów mlecznych,macznych wg obowiązujących receptur,prawidłowe obsługiwanie maszyn i rządzeń po nadzorem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Gniezno (wielkopolskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
koordynowanie zadań, praca na głównej kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz/Kucharka
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2017-08-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- samodzielny kucharz, przygotowywanie potraw kuchni polskieji włoskiej.- obsługa kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PIOTROWSKA ALEKSANDRA - 2018-05-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)