KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni wschodniej: pelmeni, barszcz, waranke
Data publikacji: 2019-06-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni wschodniej: pelmeni, barszcz, waranke
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Zdolności manualne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw według oryginalnych receptur kuchni wschodniej: pelmeni, barszcz, waranke- znajomość kuchni Wschodniej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.06.2019
Oferta pracy ważna do: 28.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0f3c0b0cba17c6620cbe11202f057be0
Podobne oferty pracy
Staz dla osoby do 29 rż. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. Godziny odbywania stażu od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie się z programem stażu, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppoż., zapoznanie z programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez stażystę, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w którym będzie odbywał staż3.Zapoznanie z obowiązkami stażysty4.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni:- potrawy dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczniów szkół podstawowych i średnich- potrawy dla osób starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okolicznościowych 5.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań7.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grup odbiorców dla której są przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób9.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jadłospisów11. Dbanie o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków12.Udział w przygotowywaniu posiłków13.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dbałość o punktualne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
codzienne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
praca na kuchni w restauracji
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2017-10-04 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o czystość na kuchni
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-08-02 - Opole (opolskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Zajączkowo (pomorskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Przasnysz (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNE ZE STANDARDEM HOTELU
AMBER GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-05-29 - Cieśle (dolnośląskie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków, kierowanie pomocami kuchennymi. Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiąze z możliwością przedłużenia, praca w godzinach: 12.00-20.00.
ZAJAZD STAWISKO DAWID KARNOWSKI - 2019-01-08 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA - KAWIARNIA KAMERALNA - 2016-09-02 - Puławy (lubelskie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Obsługa wtryskarek i urządzeń na linii produkcyjnej. Nadzór nad sprawnym i bezawaryjnym funkcjonowaniem wtryskarek. Systematyczna kontrola jakości produktu zgodnie z procedurami, prowadzenie raportów. Regulacje maszyny w przypadku stwierdzenia złej jakości wyrobu. Zapewnienie ciągłości pracy linii produkcyjnej. Usuwanie awarii i usterek maszyn. Skuteczne działanie w celu skracania czasu przestoju maszyn i urządzeń. Przeprowadzanie zapobiegawczych konserwacji maszyn i urządzeń.
VOXIMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-21 - Łajski (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WG ZLECENIA KLIENTA, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA, PRACA W GODZINACH 11.00-23.00 WG ZLECENIA, WYNAGRODZENIE BRUTTO 15,70 ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
wykonywanie prac murarskich, ogólnobudowlanych, murarskich
PBUH "BUD-MAR" L. BOGUŃ, M. BUKOWSKI SP. J. - 2017-12-21 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,
"Plaza" Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Sporządzanie posiłków według receptur. Praca w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-06-29 - Łąka (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów na stołówce szkolnej i na kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Pszczyna (śląskie)
obróbka surowca, przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH, BANKIETY, WESELAWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY: 12:00-22:00
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2019-05-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-14 - Dominów (lubelskie)
- przygotowywanie dań, w tym dań kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-04-18 - Głogów (dolnośląskie)
Praca wykończeniowe np. malowanie itp.Praca poniedziałek -piątek 6:00-14:00, umowa o pracę na czas określony 6 m-cy z możliwością przedłużenia.
"KAJA" - BUDOWNICTWO MODUŁOWE Bogdan Bańczyk - 2017-05-30 - Mikołów (śląskie)
nauczanie dzieci, młodziezy, dorosłych
Centrum Języków Obcych " EURO" Agnieszka Macyszyn - Wejksznia - 2016-06-23 - Namysłów (opolskie)
przygotowyanie posiłków tj. śniadań, obiadokolacji, potraw z karty, deserów, ciast oraz sprzątanie kuchni
Asturia Dorota Powiecka - 2018-01-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-29 - Szprotawa (lubuskie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)