KUCHARZ Zaścianki oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia domowa
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Zaścianki (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia domowa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaścianki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaścianki
Ulica pracodawcy: Szosa Baranowicka
Numer budynku pracodawcy: 72a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 20.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a53a22dd718ba4bdc04e348b8a0e711a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie kebabu
BARBOSSA MOHAMMED TEBIB - 2018-07-06 - Koło (wielkopolskie)
Sporządzanie posiłków kuchni indyjskiej.Praca od pon. do pt. oraz w dni wolne od 10:00 do 16:00
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie dań i potraw zgodnych z zamówieniem, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Żychlin (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków typowych dla kuchni azjatyckiej, organizacja pracy kuchni.
PAN AZJA SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-11 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
według stanowiska
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2019-06-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchani, samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Skorochów (opolskie)
realizacja zamówień w systemie słuchawkowym na jednym z magazynów sieci LIDL , inne prace zlecone przez pracodawcę - praca w Holandii
kontakt przez OHP - 2018-04-27 - Lublin (lubelskie)
produkcja tortilli. Praca w godz. 8-16, pon.-niedz.
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Raszyn (mazowieckie)
przygotowanie stanowiska pracy, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości stanowiska pracy, przygotowanie potraw na podstawie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO IMPORT-EXPORT AGATA MILLER-TRISCARI - 2019-03-04 - Turek (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-04-21 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta, przygotowywanie potraw turecko-tunezyjskich. Około 80 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 18:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "WENA" Marek Tkaczyński - 2018-11-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, bierząca konserwacja urządzeń, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowanie miejsc pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie warzyw i owocówutrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza, czyszczenie sprzętu kuchennego, stołów, podłóg, wycie naczyń
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Kłecko (wielkopolskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Sanok (podkarpackie)
- przygotowywanie dań, potraw kuchni włoskiej i polskiej,- umiejętność sprawnej organizacji pracy,
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-11-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje dla 83 pensjonariuszy)- porcjowanie i wydawanie posiłków- dbanie o właściwą jakość i estetykę żywienia, gramaturę, wygląd i sposób podania- zamiłowanie do gotowania, wiedza z zakresu HACCP, doświadczenie w pracy w żywieniu zbiorowym- utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu kuchennego oraz stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zaplecza- prawidłowe przeprowadzanie mycia i dezynfekcji pomieszczeń i sprzętu- przestrzeganie przepisów bhp i p/poż oraz higieny osobistej, zwłaszcza przy sporządzaniu posiłków oraz ich wydawaniu- dbanie o powierzone mienie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁODZI - 2019-04-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje na terenie Instytutu Pożarnictwa oraz catering zewnętrzny.
Usługi Gastronomiczne Super Smak - 2017-04-07 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, tj. adana, kebab, kofte, dolma, sarma. Przygotowywanie sosów, sałatek.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-11-03 - Ściegny (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)