KUCHARZ Żary oferta pracy PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według karty menu restauracji.
Data publikacji: 2020-08-12
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według karty menu restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach od 14:00 do 22:00. Praca w soboty i niedziele. Okres próbny 1 miesiąc, po sprawdzeniu się możliwość przedłużenia umowy. Wynagrodzenie zależy od kwalifikacji i doświadczenia.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0811
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe/średnie, mile widziane doświadczenie zawodowe, kreatywność, dyspozycyjność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
danePracodawcy_nip: 9281550799
danePracodawcy_regon: 970597060
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: żarski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0811
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żary
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988684
Ulica pracodawcy: Długosza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 12.08.2020
Oferta pracy ważna do: 12.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?418b47cdbb6121b451139514ced29f05
Podobne oferty pracy
Przygotowanie półproduktów, wykonywanie gotowych dań z przygotowywanych półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
PORT MILLENNIUM Sławomir Modzelewski - 2018-03-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
umiejętność obsługi komputera, zainteresowanie motoryzacją
Przedsiębiorstwo Usługowe "EURO-AMIWAL" Waldemar Szczygieł - 2018-07-23 - Żory (śląskie)
- Załącznik nr 1 do Zarządzenia nr 8/2016 Dyrektora Sądu Rejonowego Katowice Zachód w Katowicach z dnia 27 października 2016 r. w sprawie ogłoszenia konkursu na stanowisko operatora urządzeń elektronicznych w Sądzie Rejonowym Katowice Zachód w Katowicach.- Ogłoszenie o konkursie na stanowisko OPERATORA URZĄDZEŃ ELEKTRONICZNYCH w Sądzie Rejonowym Katowice-Zachód w Katowicach.- Dyrektor Sądu Rejonowego Katowice-Zachód w Katowicach ogłasza konkurs oznaczony znakiem: HR 1102 7/16.- Liczba wolnych etatów 0,75 etatu. Stanowisko należy do grupy stanowisk obsługi technicznej i gospodarczej (stanowisko nieurzędnicze).- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: ekspedycja akt sądowych i korespondencji sądowej, dostarczanie korespondencji do wskazanych komórek organizacyjnych, serwis sprzętu komputerowego w stopniu podstawowym, obsługa urządzeń biurowych, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego.- Wynagrodzenie: 1387,50 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 1 rok, z możliwością przedłużenia. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca w godzinach: 7:30-15:30.- Wymagania: 1. wykształcenie średnie,2. stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na powyższym stanowisku,3. umiejętność obsługi komputera,4. umiejętność dobrej organizacji pracy, 5. odpowiedzialność, rzetelność, komunikatywność, 6. umiejętność pracy w zespole.
SĄD REJONOWY KATOWICE-ZACHÓD W KATOWICACH - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni(obiady, usługi cateringowe).
NALEŚNIKARNIA - USŁUGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK - 2017-01-03 - Otwock (mazowieckie)
zgodnie z wymaganiami stanowiska
FHU PRZEMYSŁAW BODIO - 2020-09-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kurdyjskich.Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
HOTEL SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. - 2018-12-10 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Perzyce (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz/Kucharka w przedszkoluUmowa zlecenie - okres próbnyPo okresie próbnym umowa o pracęKwota wynagrodzenia do uzgodnienia
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "SŁONECZKO" S.C. - 2018-12-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wczasowy "Jaźdżówki" Danuta Gerczak - 2020-01-16 - Jażdżówki (warmińsko-mazurskie)
kontakt z klientem, wykładanie towaru, wypisywanie faktur
KRYSTYNA RACZYŃSKA FHP "LENA" - 2017-01-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdzających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Michałowski,Dariusz Ludkiewicz,Sławomir Przybylski - 2016-05-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Łobżenica (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-12-28 - Konradów (opolskie)
Prasowanie gotowych wyrobów, podprasówki między operacyjne.
PPHU DAX Zakład Pracy Chronionej - 2020-01-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie prac ślusarskich wykończeniowych.
Zakład Produkcyjno-Handlowy "Weldment" Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe) według jadłospisu uwzględniającego diety, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą. Praca w Bielsku-Białej, w równoważnym systemie czasu pracy (6.00-18.00 lub 6.00-14.00) od poniedziałku do niedzieli według harmonogramu.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA PRZEWLEKLE CHORYCH - 2016-04-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków (kolacji).
Sanatorium Uzdrowiskowe "Zgoda" sp. z o.o. - 2016-05-31 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zapewnienie opieki i bezpieczeństwa powierzonej grupie mieszkańców, pomoc w wykonywaniu czynności życia codziennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Borzęcin (małopolskie)
Tapicerowanie stelaży meblowych; przygotowanie materiału do produkcji
DREWPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-18 - Strzelczyki (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2018-04-19 - Chojnice (pomorskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Polanowice (opolskie)
Roznoszenie ulotek, plakatowanie w wyznaczonych miejscach
kontakt przez OHP - 2020-05-26 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie,
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
Codzienne, zgodne z zasadami oraz ustalonym jadłospisem przygotowywanie produktów żywnościowych (mycie, czyszczenie, obieranie, rozdrabnianie, wyrabianie półproduktów itp.) oraz przyrządzanie wraz z obróbką termiczną (gotowanie, smażenie, pieczenie) i wydawanie posiłków dla dzieci w przedszkolu, w formie: śniadania, II śniadania, obiadu, podwieczorku, nadzór nad jakością żywności, którą wykorzystuje się do przygotowywania posiłków; kontrola stanów magazynowych; nadzór nad estetyką podawania dań; zdolność zarządzania pracą zespołu na zasadzie współpracy - rozdzielanie pracy między współpracowników kuchennych; nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni; sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków; tworzenie nowych dań i sposobów ich podawania; przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia; nadzór nad przygotowaniem dań na czas i ich wydawaniem; dbanie o pozytywny wizerunek placówki przedszkola.
PRZEDSZKOLE NR 217 W WARSZAWIE - 2019-05-07 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-06-19 - Rzeszów (podkarpackie)