KUCHARZ MAŁEJ GATRONOMII Łobżenica oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GATRONOMII
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-06-03
Lokalizacja: Łobżenica (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łobżenica, powiat: pilski, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GATRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łobżenica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al. Niepodległości 24, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy po odbytym stażu
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: al. Niepodległości
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2019
Oferta pracy ważna do: 17.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0c912b7767396c9372c26333569d9c10
Podobne oferty pracy
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2017-05-18 - Gostyń (wielkopolskie)
aktywne pozyskiwanie kontrahentów (praca z wierzycielem, a nie zdłużnikiem), budowanie długofalowych relacji biznesowych z pozyskanymikontrahentami, aktywny marketing lokalny współuczestnictwo w projektachmarketingowych spółki, kreowanie pozytywnego wizerunku spółki, praca w godz.8-16
Zespół Doradztwa Biznesowego PARTNER Sp. o.o. - 2017-06-19 - Opole (opolskie)
jw
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2016-09-05 - Suwałki (podlaskie)
- przygotowywanie dań regionalnych kuchni tajskiej- dania w Wok-a- praca stojąca- wysokie temperatury- praca w godz. 10:00 - 18:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Łódź (łódzkie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-07-15 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie potraw i posiłków
Magdalena Krausiewicz-Fidor Szkolne Schronisko Młodzieżowe WOJTEK - 2017-04-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
możliwość przyuczenia do zawodu
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2018-05-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)
-
P.H.U PATRYCJA Patrycja Bielawa Salon Fryzjerski, BAR FRUIT TEA'S - 2018-03-20 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tureckich wg przepisów tureckich.Wypiekanie chlebka tureckiego, zamawianie przypraw i innych składników w Turcji.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie dań, wypiek pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2017-08-03 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowaniu dań obiadowych,nauka gotowania dań barowych nauka gotowania dań barowychprzygotowanie ciasta, farszów do pierogów, gołąbków, krokietów, naleśników,nauka pieczenia ciast słodkich, ciast drożdżowych
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Gorlice (małopolskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, korzystając z młodych i nowoczesnych kuchni z regionalnymi wpływami.
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
sprzadzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet (korzystanie z przepisów kulinarnych innych państw), przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-08-13 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Praca w dziale żywienia
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Nowe Bielice (zachodniopomorskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2019-01-21 - Perzyce (wielkopolskie)
Wprowadzanie dokumentów, księgowanie, archiwizowanie, kontakt z klientami.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BRAVO sc Urszula Domagała, Mariusz Nawrocki - 2018-04-18 - Konin (wielkopolskie)
Prowadzenie zespołu, gotowanie i przyprawianie potraw
PROGRES Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-09-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz
INTER GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-10-13 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prace kucharskie
BFB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-21 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Rozkładanie asortymentu, realizacja zamówień, prace manualne: pakowanie, składanie kartonów, kontrolowanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Cząstków Mazowiecki (mazowieckie)