KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań regionalnych kuchni tajskiej- dania w Wok-a- praca stojąca- wysokie temperatury- praca w godz. 10:00 - 18:00 / 14:00 - 22:00
Data publikacji: 2019-03-18
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań regionalnych kuchni tajskiej- dania w Wok-a- praca stojąca- wysokie temperatury- praca w godz. 10:00 - 18:00 / 14:00 - 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania dań kuchni tajskiej- znajomość oryginalnych receptur i przepisów dań kuchni tajskiej- praca stojąca- wysokie temperatury
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.03.2019
Data dodania oferty pracy: 18.03.2019
Oferta pracy ważna do: 01.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-03-23 - Gorzyce (śląskie)
zgodny z wykonywanym zawodem-zarządzanie pracą w kuchni
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W BĘDZINIE - 2019-03-01 - Będzin (śląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG ORGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI
FORAZI FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
- przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z recepturą, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jarosław (podkarpackie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
NORIS Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-08-12 - Rogoźno (wielkopolskie)
przedstrzeganie przepisów BHP i p.poż., przygotowywanie zgodnie z jadłosposem rożnego rodzaju posiłków na śniadanie, obiad i podwieczorek dla dzieci z zastosowaniem właściwych produktów spożywczych, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni przedszkola, zabezpieczanie przed zepsuciem produktów spożywczych - właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców - ręczna, mechaniczna i termiczna, właściwe posługiwanie się dostępnymi narzędziami, maszynami iurządzeniami - bieżąca konserwacja w/w urządzeń, estetyczne wydawanie posiłków, utrzymanie na ieżąco czystości w pracy, porządkowanie pomieszczeń kuchennych po zakończonej pracy, wykonywanie innych zadań związanych z codziennym funkcjonowaniem placówki.
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Lubań (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2017-02-01 - Gorzyce (śląskie)
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Opole (opolskie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw, napojów, deserów, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, i ich ocena, właściwe gospodarowanie nimi
UKRAIŃSKA KUCHNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2016-09-05 - Łowicz (łódzkie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe, prawo jazdy kat. "B".Praca na terenie woj. śląskiego (w zależności od zleceń).
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe Patryk Gogolin - 2017-10-03 - Pietrowice Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-06-13 - Gorzyce (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2018-01-18 - Chojnice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz kuchni polskiej
Mini Bar "Patria" - 2018-05-16 - Będzin (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, GRILLOWANIE DAŃ, DBANIE O PORZĄDEK NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACH, STAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁ
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2018-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż mięsa i wędlin z własnej produkcji, obsługa kasy fiskalnej
ZAKŁADY MIĘSNE ŻABINIEC M.STEMPIEŃ, K.STEMPIEŃ, SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-16 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
praca w magazynie, przyjmowanie i wydawanie towarów.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Kozłowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres próbny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Mikołów -BujakówPraca w godzinach: 8-16 pn-ndz.
CELINA MACHURA USŁUGI GASTRONOMICZNE , CATERING "MAR-CEL" - 2016-11-09 - Bujaków (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
BAR BOLERO ANNA ŁUCZAK - 2018-01-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe; praca w 5-dniowych delegacjach (pn-pt); praca na terenie Polski; mile widziane również osoby z Zabrza, Tarnowskich Gór i Bytomia
AQUAREN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-05-24 - Gliwice (śląskie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków: sniadanie, obiad, podwieczorek. Sprzątanie kuchni, wspólpraca z podkuchenną. Możliwośc pracy na 3/4 lub 1/2 etatu. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-15:30.
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE"POD SKRZYDŁAMI" W KRAKOWIE MONIKA WIŚNIEWSKA - 2018-05-14 - Kraków (małopolskie)
pomoc przy obsłudze przyjęć okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
sporządzanie potraw w oparciu o receptury z Karczmy poprzez obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców i półproduktów z wykorzystaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni Karczmy rutynowo używanych w gastronomii; porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw dla konsumenta; przechowywanie żywności; bieżące i okresoweutrzymanie czystości stanowiska pracy, urządzeń i sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego; dbałość o stan magazynowy Karczmy; wykonywanie koniecznych zadań bieżących zlecanych przez p[racodawcę
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2017-02-21 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)