KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu, obsługa gości indywidualnych i grup
Data publikacji: 2020-02-17
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu, obsługa gości indywidualnych i grup
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności kulinarne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęć do pracy, mile widziane doświadczenie w pracy w kuchni
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - Hotel Senator
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 17.02.2020
Oferta pracy ważna do: 16.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?89f88010d59acfd8e75295e0b5e6a8e5
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie surowców, półproduktów, poddawanie ich mechanicznemu lub ręcznemu rozdrobnieniu i obróbce termicznej. Sporządzanie różnymi technikami i metodami wyrobów garmażeryjnych i pakowanie ich. Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych. narodów oraz w szczególności przyrządzanie potraw według ustalonych diet. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, a w szczególności dbanie o pomieszczenie komory chłodniczej. Praca na dwie zmiany w godz.: 07.00-22.00. Miejsce pracy: Zamkowy Gościniec Pod Lilijką, Podzamcze, ul. Wojska Polskiego 21
Zamek Sp. z o.o. - 2021-03-19 - Podzamcze (śląskie)
Naleśnikarnia, kuchnia domowa dania z ziemniaka.
WYKONAWSTWO SIECI ENERGETYCZNYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-01 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni
"Uzdrowisko Kamień Pomorski" Sp. z o.o. - 2017-05-17 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Międzyrzecz (lubuskie)
Obsługa klienta w zakresie serwowania potraw i napoi, przygotowanie sali, dbanie o porządek, wysoka kultura osobista
TANKPOL R. Mosio i Wspólnicy Spółka Jawna - 2016-01-19 - Szczucin (małopolskie)
-
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA - 2020-11-06 - Niechorze (zachodniopomorskie)
=
NECON Sp z o.o. - 2018-11-23 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
obsługa gości jako kelner/ kelnerka
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Zbiczno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni bałkańskiej według oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Łódź (łódzkie)
klejenie ramek do mebli
PPHU "DOLUX" Lubiejewscy, Sp. Jawna - 2019-11-22 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni koreańskiej, w tym na specjalne zamówienie klientów koreańskich, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy. Praca w godz.: 10:30-22:00, wg grafiku. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków: sniadanie, obiad, podwieczorek. Sprzątanie kuchni, wspólpraca z podkuchenną. Możliwośc pracy na 3/4 lub 1/2 etatu. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-15:30.
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE"POD SKRZYDŁAMI" W KRAKOWIE MONIKA WIŚNIEWSKA - 2018-05-14 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni przy robieniu śniadań, obiadów, zarządzanie kuchnią. Praca sezonowa (do 31.08.2016 r.) na umowę zlecenie w godz. 7-15, 9-17 w Ustroniu Morskim. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Trymas Wczasy Tomasz Rymaszewski - 2016-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA RENATA KLUZ W ALBIGOWEJ - 2016-09-20 - Albigowa (podkarpackie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe STALZŁOM Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej CARITAS Archidiecezji Krakowskiej w Zatorze - 2015-12-22 - Zator (małopolskie)
gotowanie posiłków do restauracji
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radomsko (łódzkie)
- zapoznanaie się z zasadami HACCP i dobrej praktyki,- zapoznanaie się z zasadami BHP,- zapoznanaie się z zagrożeniami wynikajacymi z pracy na stanwosiku kucharza,- obsługa urządzeń będących na wyposażeniu kuchni, np. robot, szatkownica, zmywarka itp., - zapoznanie się z zasadami czystości i porządku na stanowisku pracy,- nauka gotowania i przygotowywania posiłków w tym dań garmażeryjnych,- zapoznanaie sią z zasadami przechowywania żywności,- nabycie umiejętności estetycznego podawania i serwowania posiłków dla klientów,- obsługa imprez - dekoracja stołów, półmisków itp.
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Iłowiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Czajków (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DLA KLIENTÓW PIZZERII QUATTRO
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2020-02-05 - Dębica (podkarpackie)
-Strzyżenie fryzur damskich i męskich,-Praca jednozmianowa 10-18,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 502-187-085.
SALONIK FRYZJERSKI "PAULA" KATARZYNA STOLZ - 2017-11-13 - Tczew (pomorskie)
kontrola materiałowo- towarowa
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2018-10-24 - Witaszewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w odniesieniu żywności do menu, nadzorowanie jakości zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składników, ustalanie estetycznego sposobu podawania potraw, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji przy pomocy szefa kuchni. Utrzymywanie miejsca pracy w porządku, zgodnie z przepisami. Pracodawca zapewnia wyżywienie.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2016-08-23 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)