KUCHARZ D臋bica oferta pracy "SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DLA KLIENT脫W PIZZERII QUATTRO
Data publikacji: 2020-02-05
Lokalizacja: D臋bica (podkarpackie)
Pracodawca: "SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G艂owackiego 51, 39-200 D臋bica, powiat: d臋bicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DLA KLIENT脫W PIZZERII QUATTRO
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D臋bica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: d臋bicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.D臋bica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
WYMAGANE CH臉CI DO PRACY, DYSPOZYCYJNO艢膯, MO呕LIWO艢膯 PRZYUCZENIA DO ZAWODU
Nazwa pracodawcy: "SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w D臋bicy
Adres pracodawcy:
BUDZISZ 47, 39-200 D臋bica, powiat: d臋bicki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL: quattrodebica (at) gmail.com
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: d臋bicki
Gmina pracodawcy: m.D臋bica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D臋bica
Ulica pracodawcy: BUDZISZ
Numer budynku pracodawcy: 47
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w D臋bicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 04.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?91fdb5e49cef25ede448dff083064f55
Podobne oferty pracy
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11.30-19.30
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-09-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw na bufet restauracyjny oraz na imprezy okoliczno艣ciowe i bankiety. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2019-10-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie surowc贸w do posi艂k贸w, sporz膮dzanie potraw, ..
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gozdowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂ku z deserem dla 30-stu dzieci, wydawanie posi艂k贸w oraz sprz膮tanie stanowiska po pracy ( kuchnia i jadalnia ).
DOM 艢W.J脫ZEFA DLA DZIECI I M艁ODZIE呕Y OGNISKO WYCHOWAWCZE - 2019-04-16 - Lublin (lubelskie)
wg programu sta偶usta偶 w godz:6-14 lub 11-19
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Zawiercie (艣l膮skie)
Zgodne ze stanowiskiem
Pensjonat Blanka Krzysztof Kobla艅ski - 2016-10-28 - Rowy (pomorskie)
malowanie konstrukcji i wyrob贸w metalowych
ROLSTAL Paw艂owski Sp.zo.o. - 2017-06-29 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni hinduskiej zgodnie z recepturami, dbanie o magazyn i czysto艣膰 w kuchni, oraz o higien臋 i jako艣膰 produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lublin (lubelskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: wykonywanie prac elektrycznych, instalacyjnych, diagnozowanie i usuwanie uszkodze艅, obs艂uga urz膮dze艅 i maszyn elektrycznych zgodnie z instrukcj膮 obs艂ugi, WYMAGANIA: wykszt. zawodowe - elektryk
"INSTAL-LUX" Firma Us艂ugowa, Instalatorstwo Elektryczne i Og贸lnobudowlane Ryszard Rauchut Kamienica 艢l膮ska - 2016-01-13 - Kamienica (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciast, da艅 do wydania, sa艂atek, sos贸w. Obs艂uga kasy fiskalnej. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy. Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zg艂obice (ma艂opolskie)
jw.
Cafe Bar Za Kioskiem - 2016-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw pod zam贸wienie konsumenta.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-05-23 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
praca: BASZTA 呕ODY艃
ZAK艁ADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY - 2019-02-01 - 呕ody艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel MERIDIAN - 2018-09-26 - Cha艂upy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na potrzeby podanych receptur
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kajew (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie potraw, przygotowywanie menu, obs艂uga sprz臋tu kuchennego. Zg艂aszanie zapotrzebowania na surowiec, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Kontrola jako艣ci produkt贸w, inne czynno艣ci powierzone przez pracodawc臋.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-01-13 - Tczew (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posik贸w w restauracji
"WOK" Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, dbanie o dob贸r sk艂adnik贸w, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu, przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty do przygotowywanie da艅. Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane 艣rednie zawodowe gastronomiczne, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie: min 6 m-cy na podobnym stanowisku, mile widziana podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Tarn贸w Jezierny (lubuskie)
mobilny serwisant
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w punkcie gastronomicznym. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej.
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw dla klient贸w, planowanie jad艂ospisu, umiej臋tne przchowywanie surowc贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - I艂owa (lubuskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Gda艅sk (pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Biecz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja Piekielna Kuchnia sp. cywilna - 2019-06-07 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sos贸w
H&I ENTERPRISE Zdzis艂aw Misior - 2016-09-23 - Sieradz (艂贸dzkie)
sta偶 - zapoznanie si臋 zregulaminem pracy, przepisami bhp, p.po偶, zapoznanie si臋 z organizacj膮 pracy, wyposa偶eniem technicznym zak艂adu i asortymentemoferowanych produkt贸w i us艂ug kulinarnych, zapoznanie si臋 z obowi膮zuj膮c膮 dokumentacj膮 rozliczeniami z pobranego towaru i wyrob贸w gotowych, zapoznanie w艂a艣ciwej organizacji zaopatrzenia towarowego oraz sposob贸w przechowywania magazynowania, zamra偶ania i rozmra偶ania towar贸w i produkt贸w, produkcja da艅 gor膮cych, zup, wywar贸w, sos贸w, zapoznanie si臋 z w艂a艣ciw膮 obr贸bk膮 mi臋s w tym: wieprzowiny, wo艂owiny drobiu, dziczyzny oraz sposobami obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w, produkcja da艅 garma偶eryjnych i r贸偶nych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrob贸w cukierniczych, ciast i deser贸w, samodzielna praca na stanowisku kucharz azmianowego: sporz膮dzanie karty menu, opracowywanie jad艂ospisu imprezy okoliczno艣ciowej wed艂ug zam贸wienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilo艣ciowe imprezy okoliczno艣ciowej zgodnie z jad艂ospisem, nadz贸r nad jako艣ci膮 i ilo艣ci膮 produkcji, opracowywanie w艂asnego przepisu kulinarnego, w艂a艣ciwa organizacja pracy na zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych, utrzymanie w艂a艣ciwegostanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza magazynowego, sta艂y nadz贸r nad higien膮 osobist膮 i odzie偶膮 robocz膮, Praca zmianowa: nocna,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Przygodzice (wielkopolskie)