KUCHARZ Niechorze oferta pracy Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 6 257 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2020-11-06
Lokalizacja: Niechorze (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LEŚNA 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 6 257 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Niechorze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3205
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 6 257 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w zawodzie
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA
danePracodawcy_nip: 8571699055
danePracodawcy_regon: 811661076
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
LEŚNA 8, 72-350 Niechorze, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: gryficki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3205
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Niechorze
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0782818
Ulica pracodawcy: LEŚNA
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 06.11.2020
Oferta pracy ważna do: 29.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?90e95f9b1db5045af44c6e3206f7c061
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, pakowanie
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
prace przy wykopach
ZAKŁAD BUDOWLANO-SPRZĘTOWY RYSZARD MATUSZEWSKI - 2017-10-03 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków typu fast-food do sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Wilkszyn (dolnośląskie)
Kucharz. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - Łąka (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-11-29 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej oraz ich składników. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 10:00-14:00; 14:00-18:00. praca na 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-12-04 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów używanych w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni.
Travel & Visage Sp. z o.o. - 2019-03-13 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
praca jako kucharz
Firma Handlowo - Usługowa Palbow Mirosław - 2019-10-30 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Praca przy produkcji zbiorników i wyrobów z żywicy poliestrowej. Przed spotkaniem wymagany kontakt telefoniczny. Tel.: 509 444 930 Roman Matuszewski. Adres e-mail: maroszamba (at) gmail.com
Matuszewski Roman "MARO" Firma Handlowo-Produkcyjna - 2017-01-24 - Krzeszyce (lubuskie)
Profesjonalne świadczenie usług gastronomicznych w pełnym zakresie, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej. - Warunki finansowe do ustalenia
RSF Sp. z o. o. - 2020-02-07 - Kombornia (podkarpackie)
Szybko i równomiernie malować ściany, mieszać kolory do pożądanego koloru.
kontakt przez PUP - 2020-11-16 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-03-08 - Opole (opolskie)
gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, przestrzeganie systemu HACCP, dbałość o estetykę i jakość wydawanych posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SOPOCIE - 2019-03-05 - Sopot (pomorskie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Szczerców (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: brak wymagań; przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur; dwie zmiany; praca także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice
RESTAURACJA WANILIA ALEKSANDRA WRÓBEL - 2017-04-04 - Gliwice (śląskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2016-11-21 - Mielec (podkarpackie)
Wyrób pizzy
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-06-05 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-12-06 - Młyny (świętokrzyskie)
Wykonywanie prac remontowo-porządkowych, usuwanie awarii. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
SPECJALISTYCZNY PSYCHIATRYCZNY ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-03-29 - Bielsko-Biała (śląskie)
rozładunek surowców i opakowań, dostarczanie materiałów na wydział produkcyjny
GRUPA INCO S.A. - 2019-05-17 - Susz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Grand Kapitan Medi-Spa Michał Żytki - 2017-01-05 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w placówce oswiatowej zgodnie z ustalonym jadłospisem
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2020-02-27 - Długołęka (dolnośląskie)
wg programu stażustaż w godz: 9-17, 12-20
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Zawiercie (śląskie)
Brak danych
DOM WCZASOWY ZEW MORZA - 2016-06-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Opoczno (łódzkie)