KUCHARZ - ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE Białogóra oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ - ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: zarządzania zespołem, wydawanie posiłków z karty menu
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Białogóra (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Białogóra, powiat: pucki, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zarządzania zespołem, wydawanie posiłków z karty menu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białogóra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: w zakresie wydawania i sporządzania dań
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w gastronomi umiejętność samodzielnej pracy, umiejętność zarządzania zespołem , aktualne badania
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Punkt Pośrednictwa Pracy Wejherowo
Adres pracodawcy:
Św. Jacka 18, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
Ulica pracodawcy: Św. Jacka
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Punkt Pośrednictwa Pracy Wejherowo
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.05.2019
Oferta pracy ważna do: 31.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?53ee807bd5fa51d35423c6ef19532c66
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianecv wysyłac na adres e mai:smerfusprzedszkole (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie posiłków
BURSA SZKOLNA W KOŃSKICH - 2017-06-21 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowanie surowców do sporządzania posiłków, utrzymanie w czystości urządzeń, pomieszczeń, wydawanie posiłkow.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Żagań (lubuskie)
jw.
Przedszkole Nr 206 - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2017-02-20 - Krzyszkowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej (zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów, deserów)
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Grzędy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
EKO-LOOK Łukasz Adrian - 2016-07-25 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej
CITY KEBAB Yuksel Osmanov - 2016-01-14 - Gubin (lubuskie)
zgodny
Szkoła Podstawowa Nr 1 w Grudziądzu - 2019-02-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, nadzorowanie świeżości uzywanych składników spożywczych, dopilnowanie porządku i przestrezganie higieny w kuchni
Agroturystyka FORTECA - 2017-04-07 - Uciechów (dolnośląskie)
Lepienie pierogów, sprzedaż w sklepie mięsno - wędliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 1850zł, w kolejnych większe ++premia zależna od obrotu firmy (od 200 zł)
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny pod nr: 535 090 509. Przygotowywanie dań wg menu, obsługa. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny w godz. 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2016-02-24 - Andrychów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
MASALA Sunil Ahuja - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań.Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu. sala G
JALAPENO s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni otwartej.
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2018-02-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie i wydawanie towaru,praca w godz. 14-22, 22-6
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane wykształcenie zawodowe, Wynagrodzenie 3350zł miesięcznie.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2018-01-16 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Czartołomie (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzenie różnego rodzaju potrawy, ciasta, desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia restauracji 10-22
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2019-06-14 - Lgota Murowana (śląskie)
przygotowywanie śniadania, obiadu, kolacji, pobieranie artykułów żywności od intendenta, monitorowanie i sporządzenia kart temperatur zgodnie z HACCP, dbanie o porządek w kuchnipraca na umowe na czas określony w możliwością przedłużenia na czas nieokreślony, praca według grafiku od poniedziałku do piątku, dyspozycyjność w przedziale godzinowym 6:00-21:00oferta dostępna w sali G
Zespół Placówek Oświatowych nr 3 - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: doświadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Racibórz (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2019-05-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań, wypiekanie pizzy
Joanna Jankowiak Firma Handlowo-Usługowa - 2018-10-23 - Leszno (wielkopolskie)