KUCHARZ - ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE Białogóra oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ - ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: zarządzania zespołem, wydawanie posiłków z karty menu
Data publikacji: 2018-05-16
Lokalizacja: Białogóra (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Białogóra, powiat: pucki, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zarządzania zespołem, wydawanie posiłków z karty menu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - ZAKWATEROWANIE I WYŻYWIENIE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białogóra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: w zakresie wydawania i sporządzania dań
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w gastronomi umiejętność samodzielnej pracy, umiejętność zarządzania zespołem , aktualne badania
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Punkt Pośrednictwa Pracy Wejherowo
Adres pracodawcy:
Św. Jacka 18, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
Ulica pracodawcy: Św. Jacka
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Punkt Pośrednictwa Pracy Wejherowo
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2018
Oferta pracy ważna do: 31.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań głównych,przygotowywanie karty oraz nowych potraw,przygotowywanie posiłków na zamówienie
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Włoszakowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
BISTRO DWA SMAKI RAFAŁ BRZYKCY - 2018-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Mława (mazowieckie)
przyrządzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Białobrzegi (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-09-01 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków;
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2017-03-17 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-02-24 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw i dań serbskich w szerokim asortymencie w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni serbskiej(zupy, dania mięsne oraz z owoców morza, makarony, desery)
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Grzędy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, układanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
Do uzgodnienia
"ESKAPADA" STANISŁAW ZIAJKA JAN KIC S.C. - 2016-03-08 - Polańczyk (podkarpackie)
Gotowanie. Przygotowanie potraw.
F.P.H.U. "GASTRO- SERWIS II" Janusz Langfort - 2016-10-20 - Katowice (śląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowanie i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Brusy (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Ostromęczyn-Kolonia (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość posiłków
WIKA ANNA HENDRIK - 2017-04-21 - Słubice (lubuskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie co najmniej 5-letnie. Praca również w weekendy. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Lyski (śląskie)
Przygotowanie posiłków.
HENRI VAN DOOIJEWEERT - DI DORA - 2018-08-22 - Olszanka (podlaskie)
kucharz
RESTAURACJA WIŚNIOWY SAD PAWEŁ KUKLA RAFAŁ STROIŃSKI - 2016-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii ich przygotowania w tym wszystkich rodzajów i form posiłków dietetycznych
Dom Pomocy Społecznej im. A. Żychowskiego Pawilon III - 2017-02-28 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
Grudziądzka Fabryka Okien MADES Sędzikowski Michał - 2016-08-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Kluczbork (opolskie)
umiejętność gotowania powierzonych potraw
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-01-04 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
Bar Cykoria, Tuttomed Dariusz Kaczmarek - 2016-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2017-10-02 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Opieka nad dziećmi, organizacja posiłków i wypoczynku dla dzieci, prace porządkowe, utrzymanie czystości na sali
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Jaworzno (śląskie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-02-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)