KUCHARZ Olszanka oferta pracy HENRI VAN DOOIJEWEERT - DI DORA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków.
Data publikacji: 2018-08-22
Lokalizacja: Olszanka (podlaskie)
Pracodawca: HENRI VAN DOOIJEWEERT - DI DORA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:16-427 Olszanka 61, powiat: suwalski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olszanka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: suwalski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przerośl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: HENRI VAN DOOIJEWEERT - DI DORA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Adres pracodawcy:
16-427 Olszanka 61, powiat: suwalski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: suwalski
Gmina pracodawcy: Przerośl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olszanka
Numer budynku pracodawcy: 61
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Augustowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2018
Oferta pracy ważna do: 21.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe mile widziane; prawo jazdy kat. B; myjnia parowa; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
FHU BZ NON-STOP WOJCIECH BILSKI - 2017-03-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wykształcenie zawodowe lub średnie.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2016-02-09 - Koleczkowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-05-23 - Człuchów (pomorskie)
- Pakowanie puszek z maszyny do kartonów- Wstępna selekcja i kontrola wyrobu gotowego- Miejsce pracy: Pruszcz Gdański- Kontakt telefoniczny 603-420-028, - Kontakt e-mail: rekrutacja.tczew (at) toolip.pl
TOOLIP HR SPÓŁKA Z O.O. - 2018-04-17 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2016-12-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw w pensjonacie
Pension Graf Inh. Claudia Graf - 2017-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-03-23 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw kuchni egipskiej
Firma Handlowo-Usługowa Magdalena Abouheif - 2018-04-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu komputerowego, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
TEST ELŻBIETA KALISZEWSKA - 2016-02-17 - Kwidzyn (pomorskie)
sporzadzanie psoiłków, wydawanie posiłów itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Lutomiersk (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2018-03-29 - Paary (lubelskie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Jeziorny "Konkret" Dominik Jeziorny - 2015-10-28 - Czernichów (śląskie)
Przygotowywanie pizzy, wydawanie dań.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków..Praca w godz. 6-18 w Kołobrzegu na umowę zlecenie w systemie równoważnym. Praca również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie kebabu i dań kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Tadeusz Pietruszka STACJA PALIW, RESTAURACJA-HOTEL "GOŚCINA" - 2016-06-02 - Podanin (wielkopolskie)
wykop pod sieć zewnętrzną, 7-15, wynagrodzenie 2500+ premia
KIRTON Katarzyna Jamrozy - 2017-05-22 - Mysłowice (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Gniezno (wielkopolskie)
obsługa imprez zorganizowanych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-06-30 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2015-12-16 - Ustka (pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-03-09 - Augustów (podlaskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii, odpowiedzialność za jakość i terminowość posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów, utrzymywani e pomieszczeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprzęt kuchenny, przestrzeganie przepisów BHP, przeciwpożarowych i HACCP, wykonywanie innych czynności poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Emerytów Placówka Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Caritas Diecezji Tarnowskiej - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)