KUCHARZ Żagań oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: PRACA W KUCHNI W PIZZERII PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NP. PIZZY, MAKARONÓW, SAłATEK
Data publikacji: 2020-08-17
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRACA W KUCHNI W PIZZERII PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NP. PIZZY, MAKARONÓW, SAłATEK
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0810
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2020
Data zakończenia pracy: 17.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANEPIDU
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
danePracodawcy_nip: 924-16-28-466
danePracodawcy_regon: 362167202
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres pracodawcy:
Rybacka 38, 68-200 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: żagański
danePracodawcy_kodPowiatu: 0810
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żagań
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988661
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 38
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2020
Oferta pracy ważna do: 17.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?29dbd67edbe18fc3dfec664f8b000a81
Podobne oferty pracy
Kucharz sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i dań
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni armieńskiej i gruzińskiej na grillu typu mangał
Paweł Dąbrowski T&S CONSULTING - 2016-04-12 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz
"PREMIUM" Zajazd Magyar - 2017-05-08 - Wyżne (podkarpackie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
JAGNA JAGUSZEWSKA - 2018-09-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych,
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bobowa (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Białobrzegi (mazowieckie)
prace magazynowe, praca od poniedziałku do piątku, weekendy wolne
"TEMPO" E.K.Kaźmierczak Handlowo Usługowa Spółka Jawna - 2018-11-28 - Widziszewo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, angielskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2018-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Veneda Łomża. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2017-08-13 - Łomża (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
OBSŁUGA STRUGARKI CZTEROSTRONNEJ. WYRÓB ELEMENTÓW STRUGANYCH PODBITKA, NADBITKA, BOAZERIA, DESKA PODŁOGOWA, DESKA TARASOWA.
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Sianożętach w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2017-02-23 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Prace ogólnobudowlane, tynki, elewacje, malowanie, kafelkowanie
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Rydułtowy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ W ŚCISŁEJ WSPÓŁPRACY Z INNYMI PRACOWNIKAMI , KTÓRZY POROZUMIEWAJĄ SIĘ W JĘZ. WIETNAMSKIM
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Do głównych obowiązków pracownika należeć będzie przygotowywanie posiłków typu kebab (również surówek i sosów).
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2018-04-05 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Rogowo (kujawsko-pomorskie)
-
OŚRODEK WCZASOWY ,,DELFIN" - 2016-06-03 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
Doradca klienta w punkcie eSmokingWorld Carrefour Biała Podlaska. Pasujesz do tego stanowiska jeśli: posiadasz doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, albo chciałbyś/chciałabyś rozpocząć przygodę w tej dziedzinie, szukasz stabilnego zatrudnienia...
eSmokingWorld - 2016-07-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
praca w ośrodku
Interfer sp. z o.o. - 2019-04-23 - Łeba (pomorskie)