KUCHARZ Wyszków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, sprzątanie stanowiska pracy, przyjmowanie i wykonywanie poleceń od szefa w języku bangla, czytanie przepisów i receptur w języku bangla
Data publikacji: 2019-09-09
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, sprzątanie stanowiska pracy, przyjmowanie i wykonywanie poleceń od szefa w języku bangla, czytanie przepisów i receptur w języku bangla
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 18.00-2.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.09.2019
Data zakończenia pracy: 24.06.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przygotowywania dań kuchni tureckiej (kebab, stan zdrowia pozwalający na pracę w wysokich temperaturach)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 15, 07-200 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.09.2019
Oferta pracy ważna do: 23.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?443f001061d652380bdeffdf4e53a7a2
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w restauracji
MARIX Piotr Suchoń w Krakowie - 2017-05-05 - Kraków (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
BAR U WŁADKA - W.Kaczmarczyk -Wieruszów - 2016-02-12 - Wieruszów (łódzkie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dąbrowa (opolskie)
Wymagane doświadczenie, znajomość rysunku technicznego. Dojazd zapewniony przez pracodawcę. Mile widziana osoba do przyuczenia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
BUD-REM MIROSŁAW WALLACH - 2016-10-13 - Rybnik (śląskie)
Przygototowanie potrw kuchni polskiej. Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy cały tydzień w przedziale czasowym: 10:00-24:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Strzyżenie damskie i męskie, farbowanie, uczesanie
Dorotex salon niagara - 2019-02-01 - Andrespol (łódzkie)
Prace wykończeniowe w budownictwie
Zakład Remontowo-Budowlany Senkała Bronisław - 2017-02-07 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2018-12-03 - Janowiec (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radom (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-01-18 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Sporządzanie asyrtymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne.Umowa na czas próby na 3 miesiące - po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony.Mile widziane doświadczenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia - w razie potrzeby pracodawca opłaci badania.Praca na dwie zmiany od 9.00 do 21.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO SPOŁECZNE SANLENTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-28 - Jarosław (podkarpackie)
• Przygotowanie potraw według standardów,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-23 - Rzeszów (podkarpackie)
- Wsadzenie i wypiekanie chleba i bułek. Przygotowanie ciasta na bułki i chleb.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na okres jednego roku. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 17:00-1:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie na stanowisku piekarza bułkowego. Bardzo mile widziane osoby mieszkające w pobliżu miejsca pracy. Kontakt osobisty w godz.10:00-14:00 ( ul. Józefowska 28, 40-144 Katowice) lub telefoniczny (Tel. 797-156-482) w godz: 6:00-15:00.
PIEKARNIA - LEON MAKOSZ - 2018-04-11 - Katowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
produkcja tortilli. Praca w godz. 8-16, pon.-niedz.
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00. ( Włoska pizzeria i restauracja)
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2019-03-15 - Siedlce (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2016-02-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw kuchni narodowej Turcji
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Opalenica (wielkopolskie)
Zakres obowiązków wg. stanowiska, wymagania: doświadczenie, praca od poniedziałku do piątku, kontakt telefoniczny z pracodawcą tel. 787 123 410
Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń - 2016-04-06 - Wołów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce, dbanie o czystość, zaznajomiesnie się z tworzeniem jadłospisów dedykowanych
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie potraw dla Kientów restauracji. Praca na 1/2 etatu w godz.: 09.00-22.00.
Restauracja i Pizzeria PYSZNOŚCI PO CAŁOŚCI Tomasz Gąsiorek - 2018-03-14 - Siedlce (mazowieckie)
praca w restauracji
Firma Handlowo-Usługowa" MAJA" "Gospoda Rycerska" W. Maj - 2016-02-10 - Szydłów (świętokrzyskie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, wydawanie posiłków, obsługa kuchni funkcjonującej jako bistro w porannych godzinach
POSITANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-12 - Cieszyn (śląskie)
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)