KUCHARZ Wrocław oferta pracy DB CREDIT DOMINIK BIGOŃ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: lepienie pierogów, gotowanie zup, sprzątaniePraca w godz. 10-18
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: DB CREDIT DOMINIK BIGOŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teatralna 22/9, 50-022 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
lepienie pierogów, gotowanie zup, sprzątaniePraca w godz. 10-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 9
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie średnie, staż pracy 3 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: DB CREDIT DOMINIK BIGOŃ
danePracodawcy_nip: 8821692061
danePracodawcy_regon: 891082315
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Teatralna 22/9, 50-022 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Teatralna
Numer budynku pracodawcy: 22
danePracodawcy_nrLokalu: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.07.2020
Oferta pracy ważna do: 24.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d241a861b2a6b19f53513e4be303b05f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie śniadań w Restauracji.
BUDIZOL SP.Z O.O. PROPERTY S.K.A. - 2016-01-21 - Rozewie (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA - 2019-08-13 - Świętochłowice (śląskie)
Zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek (kuchnia polska-bar szybskiej obslugi). Praca jna dwie zmiany, wg grafiku caly tydzień w przedziale godz. 7:00-19:00. Umowa o pracę na czas określony. Przewidywany okres zatrudnienia: 11.01.2020r. - 29.10.2020r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie i realizacja zamówień, obsługa Gości restauracji
kontakt przez OHP - 2016-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
•Uczestnictwo w planowaniu posiłków i właściwe ich przyrządzanie•Codzienne pobieranie produktów z magazynu do sporządzenia posiłków wg norm IŻiŻ•Dbanie o najwyższą jakość estetykę i smak posiłków•Odpowiednie zabezpieczanie produktów przed obróbką wstępna i właściwa ich obróbka•Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach•Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,•Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno – sanitarnych i przepisów BHP, p.poż •Zgłaszanie kierownikowi ds. gospodarczych wszystkich usterek i nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia i bezpieczeństwa
DOM UFNEJ STAROŚCI - 2020-02-06 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
zaopatrzenie firmy
PEPEBE WŁOCŁAWEK PRZEDSIĘBIORSTWO PAŃSTWOWE - 2020-07-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Maria Konieczna Dodgers Szybka Pizza - 2019-07-16 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. różnych technik kulinarnych, obróbka wstępna, zasadnicza, wykańczanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzyście (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskie - pizza
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
Zgodnie z załączonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Czernichów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchni.Pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, w następnych miesiącach możliwość zawarcia umowy o pracę
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-05 - Racibórz (śląskie)
-przygotowanie posiłków, wydawanie Pizzy, catering, sprzątanie na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Suchoraba (małopolskie)
Profesjonalne przygotowanie i atrakcyjne wizualnie przyrządzanie potraw według specyfikacji. Odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie żywności. Odpowiedzialna obsługa wszystkich urządzeń kuchennych i prawidłowa obróbka produktów spożywczych. Sprzątanie miejsca pracy podczas i po zakończeniu serwisu. Przestrzeganie przepisów BHP w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2018-01-08 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posłlków
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Żuromin (mazowieckie)
sporządzanie potraw, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców do produkcji kulinarnych
Szkoła Podstawowa Nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Marii Dąbrowskiej w Gryfinie - 2019-02-25 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Zarządzanie pracą personelu kuchni, współpraca z innymi kucharzami. Przygotowywanie sosów, dań i przekąsek również dań z grilla. Kontrola i zapewnienie higieny i porządku w kuchni oraz na zapleczu kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań i deserów, przygotowywanie serwisu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-02-23 - Łapy (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI TURECKIEJ (PRZEPISY), znajomość kuchni halal przygotowywanie i kontrola jakości wydawanych potraw,sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw, umiejętność pracy w zespole
kontakt przez PUP - 2020-03-26 - Pińczów (świętokrzyskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lewin Brzeski (opolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)
praca w syatemie dwuzmianowym w godzinach między 7:00 a 23:00Restauracja PIANO CAFERestauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
Operator minikoparki JCB 3,2 T,kierowca samochodu ciężarowego MERCEDES ATEGO+ obsługa HDS-u, utrzymanie sprawności sprzętu(minikoparki,samochodu dostawczego,samochód cięzarowy,lawety)
Błysk Sp.zo.o. - 2016-04-05 - Sochaczew (mazowieckie)
Kucharz
Wyrób art.gospodarstwa domowego z drewna DREW-POL Kazimierz Witek - 2020-05-06 - Dąbrówka Tuchowska (małopolskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych
FIRMA USŁUGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2019-09-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce, dbanie o czystość, zaznajomiesnie się z tworzeniem jadłospisów dedykowanych
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Pszczyna (śląskie)