KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-603 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca od poniedziałku do piątku na 1/2 etatu
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_1: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pwymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie w zawodzie min. 6 miesięcy, książeczka sanepidowska (może być nieaktualna)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH MAGDALENA CYRNAL-ZMYSŁOWSKA, AGNIESZKA ZAGÓROWSKA-KOLONKO SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Juliusza Krauzego, 41-603 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Juliusza Krauzego
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy ważna do: 13.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 13.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?308a602f7cbfc333625b1ca2d1743f04
Podobne oferty pracy
Roznoszenie gazetek reklamowych
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Nakło (śląskie)
przygotowywanie pizzy, burgerów i potraw kuchni tunezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
negocjacje, doradztwo, budowanie relacji
"KRUK" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-01-23 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menudbałość o miejsce pracy i stanowisko przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Ustroń (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz.7:00- 15:00 w Kołobrzegu. Praca również w soboty i niedziele, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-10-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca zgodnie z zawodem
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2018-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Ruda (mazowieckie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2016-05-04 - Kombornia (podkarpackie)
Tradycyjna kuchnia polska i włoska (wypiek pizzy, przygotowywanie dań z makaronów).
Łukasz Narloch - 2018-09-07 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur, organizowanie przyjęć dla klientów i gości zagranicznych, w tym ukraińskojęzycznych, zamawianie produktów itp.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Złotokłos (mazowieckie)
zgodnie z umową
CZARDASZ - Sebastian Rulak - 2017-06-24 - Babin (wielkopolskie)
Obsługa klientów w sklepie spożywczo-przemysłowym.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie półproduktów i gotowych potraw, własciwe wykańczanie, dekorowanie i porcjowanie potraw
PAK KARBOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-08 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia, praca w godz. 10-24
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wypiek pizzy, przyrządzanie potraw, obróbka warzyw, przygotowanie deserów, obsługa mikrofali, frytkownicy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta
ADGAM INVESTMENT Sp. z o. o. - 2017-05-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy oraz mycie naczyń.
ARKADIA Hanna Suchowiecka - 2018-06-27 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2019-02-08 - Puławy (lubelskie)
Prace typowe dla kucharza , dodatkowo sporządzanie menu wg zaleceń szefa kuchni, robienie zakupów i dbanie o ciągłość i prawidłowość wydawania potraw.
Landgasthof Zur Wildbahn - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i normami żywieniowymi, przestrzeganie stanu sanitarnego pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
przygotowywaniu posiłków
"ZAJAZD NA ROZDROŻU"- Agnieszka i Lech Halicki - 2019-02-06 - Sól (lubelskie)
jw.
My Life - 2016-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Kochlice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów potrzebnych do wykonania posiłków, kontakt z klientem z Turcji
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2017-10-09 - Starachowice (świętokrzyskie)
DO UZGODNIENIA
Pub i Restauracja "KRYPTA" Gabriela Szkrawan-Kawa - 2016-06-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; praca w pubie; 1/2 etatu; praca w godz. 15:00-23:00; miejsce pracy: Knurów
GENOWEFA PŁAWIŃSKA - 2018-11-26 - Knurów (śląskie)
według stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Usługi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (małopolskie)