KUCHARZ Złotokłos oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur, organizowanie przyjęć dla klientów i gości zagranicznych, w tym ukraińskojęzycznych, zamawianie produktów itp.
Data publikacji: 2019-05-10
Lokalizacja: Złotokłos (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Złotokłos, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur, organizowanie przyjęć dla klientów i gości zagranicznych, w tym ukraińskojęzycznych, zamawianie produktów itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotokłos
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni ukraińskiej, umiejętność obsługi sprzętu i maszyn kuchennych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6ff034ba3aa05dffb338f4c7e4c34808
Podobne oferty pracy
prace na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Czernice Borowe (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, podwieczorki dla dzieci od 3 do 6 lat)
Miejskie Przedszkole Nr 5 w Gostyninie - 2016-05-30 - Gostynin (mazowieckie)
Wypiek pizzy. Godziny pracy do uzgodnienia.
PIZZERIA GRUBY BENEK MICHAŁ HMURA - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; praca na frezarkach/ tokarkach oraz szlifierce stołowej; zakres obowiązków: frezowanie półfabrykatów; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
"A-GROTEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posiłków zgodie z jadłospisem dla dzieci od 3 do 6 lat, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie przepisów bhp, praca w godz. 6:30-14:30.Dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
Przedszkole Publiczne nr 14 - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-09 - Katowice (śląskie)
dbanie o właściwą organizację pracy personelu kuchennego, planowanie menu, sporządzanie i wydawanie posiłków, deserów (przyjęcia okolicznościowe, catering).
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Wojnicz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka - 2016-02-15 - Prochowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Farma Smaków Agnieszka Biernacka - 2018-01-03 - Straszyn (pomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Zelów (łódzkie)
praca na budowach,instalacja co,wod-kan,gaz
Z-d Instalacji Sanitarych CO i Gaz Ignacy Topolewski - 2017-04-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie płatności, współpraca z klientami i chińskojęzycznymi producentami towarów
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wyksz. kierunkowe - gastronomiczne,mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku,pasja do gotowania, zaangażowanie, sumienność, dobra organizacja pracy
"AUTO PARTNER" JAN GARCAREK I ANDRZEJ GARCAREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-09 - Ociąż (wielkopolskie)
pokrywanie i naprawianie dachów różnymi materiałami dekarskimi, zakładanie, konserwacja i remont urządzeń służących do odprowadzania z dachów przy zastosowaniu narzędzi, urządzeń oraz maszyn dekarskich, ślusarskich i murarskich
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Świerklaniec (śląskie)
opracowywanie i wykonywanie posiłków dla klientów obiektu Kormoran. Obsługa bufetów śniadaniowych i kolacyjnych. Umowa na 18 miesięcy; 20 godzin tygodniowo, wynagrodzenie 30 zł brutto za godzinę
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - 2018-02-01 - Rowy (pomorskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
FIRMA WIELOBRANŻOWA PROMUS - 2017-02-01 - Ulanów (podkarpackie)
prace brukarskie, roboty ziemne. Praca na terenie Krakowa. Pracodawca zapewnia dojazd.
Firma Usługowo-Handlowa Janusz Łabuz Kasina Wielka 149 - 2016-04-04 - Kasina Wielka (małopolskie)
transport wewnętrzny kontenerów z materiałem pocztowym, sprawdzanie zgodności ładunków z dokumentami zdawczymi, sporządzanie dokumentów zdawczych zgodnie z obowiązującym planem wymiany,prowadzenie dokumentacji eksploatacyjne
Poczta Polska Spółka Akcyjna - 2017-06-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Gniew (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; system czasu pracy 12/12; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Ośrodek Szkoleń i Korepetycji EDUKACJA - 2016-08-12 - Słupsk (pomorskie)
wykonywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-08-22 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Brak danych
Społem Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2018-01-03 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie, sporządzanie potraw w kuchni Hotel Młyn w Elblągu
HOTEL MŁYN - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)