KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy ALTER SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowyawnie posi艂k贸w zgodnie z dietami (kuchnia polska) pacjent贸w szpitala. Umowa o prac臋 na czas okreslony- proponowany okres zatrudnienia 4 miesi膮ce. Praca na dwie zmiany- wg grafiku ca艂y tydzie艅, w przedziale godzinowym: 6:00-18:00. oferta dost臋panw sali G
Data publikacji: 2019-09-02
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: ALTER SP. Z O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kamie艅skiego 73 A, 51-124 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowyawnie posi艂k贸w zgodnie z dietami (kuchnia polska) pacjent贸w szpitala. Umowa o prac臋 na czas okreslony- proponowany okres zatrudnienia 4 miesi膮ce. Praca na dwie zmiany- wg grafiku ca艂y tydzie艅, w przedziale godzinowym: 6:00-18:00. oferta dost臋panw sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + 20 % prermii uzaniowej
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe ka偶de, najch臋tniej gastronomiczne (kucharz); mile widziana ksi膮偶eczka sanepidowska lub mozliwo艣膰 jej wyrobienia u pracodawcy
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: ALTER SP. Z O.O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
艢cinawska 37, 59-300 Lubin, powiat: lubi艅ski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: lubi艅ski
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: 艢cinawska
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8c3c85bb21a2201d9eebc4b962bf2d59
Podobne oferty pracy
praca w kuchni - sporz膮dzanie przek膮sek, da艅 g艂贸wnych, praca w zespole;mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na sta艂e lub w weekendy, poszukiwany drugi szef kuchni oraz osoby na stanowiska pomocnicze
"SIEM-POL"Joanna Siemie艅czuk - 2018-04-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
- Realizacja zam贸wie艅. Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posi艂k贸w na m.in cateringi, uroczysto艣ci. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 z艂/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Komplementacja zam贸wie艅 (artyku艂y chemiczne).
kontakt przez OHP - 2019-01-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
鈥rzyrz膮dzanie potraw wg obowi膮zuj膮cych receptur, zgodnych z jad艂ospisem na dany dzie艅 oraz obowi膮zuj膮ca gramatur膮;鈥najomo艣膰 i przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w kulinarnych i jad艂ospis贸w ;鈥rzygotowanie okoliczno艣ciowych imprez i event贸w;鈥erminowe wydawanie posi艂k贸w wg rodzaj贸w ustalonych diet zawartych w jad艂ospisie;鈥ba艂o艣膰 o estetyk臋 powierzonego stanowiska pracy oraz czysto艣膰 sprz臋tu i urz膮dze艅;鈥acjonalne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie przed kradzie偶膮, zepsuciem, zniszczeniem.
Uzdrowiska K艂odzkie S.A. - Grupa PGU - 2019-10-30 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie.praca w soboty , niedziele i 艣wi臋ta, pracza w godzinach 12.00 - 22.00Umowa zlecenie, ilo艣c godzin w miesi膮cu oko艂o 160zatrudnienie na min. 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Prace w kuchni sto艂贸wki zak艂adowej, przygotowywanie zup, II da艅, sur贸wek, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie naczy艅, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych.
CZARNOCKA ALICJA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2019-06-25 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 ukrai艅skich, dania ciep艂e oraz zimne, pierogi ukrai艅skie, zupy ukrai艅skie, sa艂atki
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie potraw
Dom Pomocy Spo艂ecznej Zgromadzenia Braci Albertyn贸w - 2016-11-21 - Przemy艣l (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃, OBIAD脫W, KOLACJI DLA GO艢CI HOTELU W STANDARDZIE I Z KARTY
HOTEL MIRJAN L膭DEK SP.Z O.O. S.K.A. - 2019-09-16 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia ukrai艅ska)
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg. karty menu.
Karczma "M艂yniska" Maria Lassak - 2016-09-26 - Zakopane (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie potraw (gotowanie) oraz przygotowywanie da艅 z p贸艂produkt贸w, sprzeda偶 artyku艂贸w spo偶ywczych;
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Legnica (dolno艣l膮skie)
-sporz膮dzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowc贸w do potraw,-sporz膮dzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czysto艣ci stanowisk pracyGodziny pracy: od 12.00 do 20.00
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowanie da艅, posi艂k贸w kuchni bliskowschodniej: Kuchnia ARABSKA, 呕YDOWSKA, LIBA艃SKA.- Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni arabskiej, 偶ydowskiej i liba艅skiej od surowca do wydania.
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Gotowanie.
DAMGIA NGUYEN HUU CANH - 2019-07-30 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych
Domowe Specja艂y Iwona Markowska - 2019-01-28 - Marian贸w Rogowski (艂贸dzkie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - 艁och贸w (mazowieckie)
sprz膮tanie terenu sklepu, magazynu i pomieszcze艅 socjalnych; praca w przedziale godz.7-22 (+ weekend)
kontakt przez PUP - 2020-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych, zimnych, sporz膮dzanie sur贸wek. Sporz膮dzanie-przygotowywanie deser贸w, napoj贸w, posi艂k贸w. Obr贸bka wst臋pna produkt贸w (np. mi臋s)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - K臋ty (ma艂opolskie)
wyksz. 艣rednie zawodowe, osoba zarejestrowana w PUP do 30 r/偶
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - G贸rzno (wielkopolskie)
Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie obiad贸w dla klient贸w indywidualnych, imprez, produkcja pierog贸w, sa艂atek , p贸艂produkt贸wm dbranie o czyszto艣c w kuchni i restauracji.Praca w systemie dzie艅 pracy na dzie艅 wolnego, wzrost wynagrodzenia po okresie pr贸bnym. praca w godz. 10-21 wg. grafiku.Ostnieje mo偶liwo艣膰 skorzystania z profesjonalnego szkolenia na st. Kucharz (menu nowe)
Trio Kia Sp. z o.o. - 2019-04-30 - Opole (opolskie)
Za艂adunek i roz艂adunek towaru, nadz贸r nad za艂adunkiem i roz艂adunkiem towaru, czynno艣ci spedycyjne, utrzymanie pojazdu w czysto艣ci.
BE-MA Transport i Spedycja Krzysztof Salewski - 2017-08-23 - Go艂臋biewo Wielkie (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w: 艣niada艅, obiad贸w; gotowanie zup, potraw mi臋snych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SP脫艁KA JAWNA - 2017-05-02 - Pniewy (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W. DBANIE O PORZ膭DEK ORAZ HIGIEN臉 W KUCHNI. DBANIE O ODPOWIEDNIE PRZECHOWYWANIE 呕YWNO艢CI.WYMAGANE: DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE.KONTAKT OSOBISTY, TELEFONICZNY 91 439 03 03, CV NA EMIAL - SEKRETARIAT (at) SZCZECIN.SDN.GOV.PL
SCHRONISKO DLA NIELETNICH W SZCZECINIE - 2019-09-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standard贸w produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czysto艣ci stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-11-30 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Sporz膮dzanie i wydawanie potraw
Sp贸艂dzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jele艣nia (艣l膮skie)
*koordynacja transportu na wyznaczonym terenie*tworzenie planu transportowego oraz kontroli nad jego prawid艂owym przebiegiem*bie偶膮ca wsp贸艂praca z pracownikami magazynu oraz przewo藕nikami zewn臋trznymi*kontakt z kierowcami oraz koordynacja ich pracy*bie偶膮ce uzupe艂nianie informacji w w systemie*budowa pozytywnego wizerunku firmy DINO na rynku
"DINO POLSKA" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-01-22 - Jastrowie (wielkopolskie)