KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gastronomia, sprz膮tanie, otwieranie i zamykanie lokalu. Praca w godz.: 20-5 - wg grafiku. Przewidywany okres zatrudnienia: 2 lata.
Data publikacji: 2019-09-20
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gastronomia, sprz膮tanie, otwieranie i zamykanie lokalu. Praca w godz.: 20-5 - wg grafiku. Przewidywany okres zatrudnienia: 2 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie ka偶de, sta偶 pracy: bez znaczenia, bieg艂a znajomo艣膰 kuchni indyjskiej, mile widziana ksi膮偶eczka sanepidu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 11.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?83e99f7f355b774488b8a17370f79f67
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, przechowywanie 偶ywno艣ci
TERAPIA I TURYSTYKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-27 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Diagnoza i terapia psychologiczna, Praca z dzie膰mi.
Dom Dziecka Nr 2 Zwierzyniec - 2018-01-09 - Zwierzyniec (lubelskie)
Przygotowanie ciast do produkcji:,pieremini, kartacze, bliny, pierogi, nale艣nikiprzygotowanie nadzienia do pierog贸w, krokiet贸w itp.lepienie pierog贸w, pieremini, kartaczywst臋pna obr贸bka mi臋s i warzywutrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
BPS Catering Jakub Wereszczy艅ski - 2019-03-18 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w do gotowania, magazynowanie, gotowanie, przygotowywanie potraw i inne
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
- gotowanie
O艣rodek wypoczynkowy - Wies艂aw Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
- przygotowanie potraw- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami - dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni - ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw - dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania - nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych
Karczma Kamieniec B. Oszajca, M. Oszajca sp贸艂ka cywilna - 2019-04-08 - Bajdy (podkarpackie)
DBADNIE O PORZ膭DEK NA STANOIWSKU PRACY, ORGANIZACJA ZAOPATRZENIA RESTAURACJI, SPRAWNE KIEROWANIE ZESPO艁EM PRACOWNIK脫W, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 DA艃, PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ, PRZYGOTOWANIE DA艃 ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI STANDARDAMI, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, DBANIE O STAN TECHNICZNY URZ膭DZE艃, PRAWID艁OWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADA艃.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Potrzebujemy osoby do sma偶enia ryby na patelni (!) do艣wiadczenie mile widziane,ale g艂贸wnie licz膮 si臋 ch臋ci .Gwarantujemy prac臋 w mi艂ym i dynamicznym zespole .Co do wynagrodzenia, prosimy nie bra膰 pod uwag臋 kwoty podanej w og艂oszeniu, bo stawka jest godzinowa wi臋c je艣li kto艣 jest naprawd臋 zainteresowany prosimy o dowiadywanie si臋 indywidualnie.
Sma偶alnia Kapita艅ska Tomasz Kopa艅ski - 2016-06-21 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na podobnym stanowisku. Wynagrodzenie od 3100 z艂 do 3900z艂 miesi臋cznie.
Hotel Miko艂ajki sp. z o.o. - 2017-03-21 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie, pieczenie, czysto艣膰 w miejscu pracy, rzetelno艣膰, sumienno艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2018-04-13 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, r贸wnie偶 w weekendy. Praca na umow臋 zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JAD艁ODAJNIA Anastazja K臋dziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅, organizacja i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
NASZA KARCZMA Bogus艂awa Berger - 2018-10-26 - Milicz (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Prudnik (opolskie)
bran偶a gastronomiczna/ przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomocnik piekarza
Firma Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowa "DANEK" Andrzej Danek - 2019-09-27 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
do艣wiadczenie w zawodzie , umiej臋tno艣膰 gotowania i pieczenia
Mi艂o艣膰 do gotowania Dominik Nabzdyk - 2018-01-24 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie produkt贸w KFC zgodnie ze standardami, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie czysto艣ci, wsp贸艂praca w zespole, wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
AmRest Sp.z o.o. - 2018-08-07 - Puck (pomorskie)
proste prace produkcyjne
kontakt przez OHP - 2017-02-09 - Dylaki (opolskie)
zgodny ze stanowiskiem.
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY U ZBYSZKA REGINA MATYSIAK - 2017-04-10 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klienta, wykonywanie potraw i da艅, wydawanie gotowych da艅 kelnerom, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Piekarnia 艢mietana Sp. J. - 2017-11-14 - Radlin (艣l膮skie)
Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towar贸w, sprawdzanie towar贸w pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, uiszczanie nale偶no艣ci za dostarczone produkty, przygotowanie posi艂k贸w, organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Spychowo (warmi艅sko-mazurskie)
praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Produkcja pizzy, przygotowanie makaron贸w, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Monta偶 i produkcja hal namiotowych. Obr贸bka aluminium, docinanie element贸w, skr臋canie konstrukcji. Nak艂adanie plandeki i monta偶.
Agama Wojciech Mazur - 2017-09-05 - Gdynia (pomorskie)
prac w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Przysucha (mazowieckie)
jw
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, posi艂k贸w
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-06-21 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pe艂ni膮cym s艂u偶b臋 i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego;2) przygotowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i obr贸bki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posi艂k贸w;4) porcjowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych;5) koordynowanie i wydawanie posi艂k贸w;6) utrzymanie systemu zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci i 偶ywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)