KUCHARZ - PRACOWNIK KUCHNI Puck oferta pracy AmRest Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ - PRACOWNIK KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami, dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości, współpraca w zespole, wsparcie w realizacji celów restauracji
Data publikacji: 2018-08-07
Lokalizacja: Puck (pomorskie)
Pracodawca: AmRest Sp.z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:10 Lutego, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami, dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości, współpraca w zespole, wsparcie w realizacji celów restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRACOWNIK KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Puck
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Puck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: AmRest Sp.z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Plac Grunwaldzki 25-27, 50-365 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Plac Grunwaldzki
Numer budynku pracodawcy: 25-27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ (RYBY, DANIA Z GRILLA, MAKARONY, SAŁATKI, ZUPY); WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY LUB PRZESŁANIE CV NA e-maila:siestabar7 (at) gmail.com;MIEJSCE PRACY: MIĘDZYWODZIE;ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 GODZIN TYGODNIOWO, PRACODAWCA GWARANTUJE ZAKWATEROWANIE + WYŻYWIENIE;
SIESTA K. KAWALERSKI - 2016-06-10 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-04-08 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w równoważnym systemie czasu pracy, w godz. 7-19.
Ośrodek Wczasowy "Podczele II" S.C. DANUTA SZULC-ROSIEJKA, MARTA SZULC, RYSZARD ROSIEJKA - 2016-01-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-09-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 13.00-23.00, dwa dni pracy dwa dni wolnego.
Catering Joker 2 - 2018-04-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
praca w kuchni
Catering Kantyny,Wrocław - 2017-05-23 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Końskie (świętokrzyskie)
Pakowanie gotowych potraw, obsługa klienta, smażenie, sporządzanie potraw.
Rafał Maciejowski Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-09-07 - Grodków (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2016-05-31 - Dąbcze (wielkopolskie)
Gotowanie masy pomadowej mlecznej(dozowanie, ważenie surowcó, wylewanie, chłodzenie masy).Obsługa linii do produkcji wyrobów cukierniczych . Kontrola jakości produkowanego asortymentu .
JUTRZENKA DOBRE MIASTO Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie bankietów, dań kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Człuchów (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-09-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
Elektromechanik pojazdowy
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Kozienice (mazowieckie)
Wykonywanie obliczeń oraz rysunków związanych z doborem asortymentu na potrzeby Działu Marketingu, wsparcie techniczne dla Menedżera Produktów w ramach realizacji strategii sprzedaży, rozwoju i promocji podległych mu grup produktowych, redagowanie pism (w tym technicznych) na potrzeby Klientów, udzielanie wsparcia technicznego Klientowi zewnętrznemu, jak i wewnętrznemu (telefon, e-mail), monitorowanie działań konkurencji oraz trendów rynkowych, pomoc przy opracowywaniu materiałów marketingowych, w tym materiałów technicznych, jak rysunki czy programy obliczeniowe, pomoc przy publikacjach w magazynach branżowych, dbanie o aktualność i prawidłowość merytoryczną przygotowywanych materiałów, przygotowywanie i prowadzenie szkoleń. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe 4-letnie - techniczne, znajomość rysunku technicznego, umiejętność analitycznego, przestrzennego myślenia, dokonywania kalkulacji, mile widziana znajomość języka angielskiego, skupienie na detalu, podstawowe kompetencje interpersonalne, pozwalające na swobodną komunikację w zespole, motywacja do zdobywania doświadczenia zawodfowego w branży technicznej, gotowość do poszerzania swojej wiedzy.
RANDSTAD POLSKA Sp. z o. o. - 2016-10-03 - Krokowa (pomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości itp.), sporządzanie potraw, posiłków, nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni, dbanie o higienę osobistą i stanowisko oraz odzież ochronną, utrzymywanie porządku i czystości stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności, praca 5 dni w tygodniu w godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Pruszków (mazowieckie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy, po 30 r.ż.Wykształcenie średnie; roczne doświadczenie; ks. sanepidowska; mile widziana znajomość kuchni orientalnej; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o zachowanie czynności w kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PHU KLIMAT Głąb Karina - 2017-12-19 - Żory (śląskie)
OBOWIĄZKI:-KONTAKTY I NEGOCJACJE Z DOSTAWCAMI,-NADZÓR NAD REALIZACJĄ ZAMÓWIEŃ, TERMINOWOŚCIĄ DOSTAW ORAZ OBIEGIEM DOKUMENTACJI.OFERUJEMY:- PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W DOWOLNYCH GODZINACH (NP. OD 7:00 DO 15:00),- ODPOWIEDZIALNĄ PRACĘ W RENOMOWANEJ FIRMIE,- ATRAKCYJNE WARUNKI ZATRUDNIENIA,- MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO I PODNOSZENIA KWALIFIKACJI.
MAJSTER SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-06-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Jarocin (wielkopolskie)
Sporządzanie posiłków według receptur.
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2017-05-17 - Łąka (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (śląskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Malbork (pomorskie)
Zakres pracy kucharza
Areporten AB - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; umowa zlecenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Świbie
Hubert Kremzer - 2016-04-27 - Świbie (śląskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków według zasad kuchni pakistańskiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówień towaru (orginalnych art.spożywczych)sprowadzonego bezpośrednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów,nadzór nad pomocami kuchennymi, dbałość o prządek
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 28 - 2017-12-13 - Gdynia (pomorskie)
- transport odzieży
Usługi Transportowe Leszek Król - 2016-09-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)