KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Produkcjia i pakowanie, kontrola jako艣ci da艅 z zakresu kuchni kresowej. Praca na umow臋 zlecenie, ok.176 godzin miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 wg porzeb caly tydzie艅 w godz. 6:00-24:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2019-12-11
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Produkcjia i pakowanie, kontrola jako艣ci da艅 z zakresu kuchni kresowej. Praca na umow臋 zlecenie, ok.176 godzin miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 wg porzeb caly tydzie艅 w godz. 6:00-24:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.12.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂ceni, podstawowe, zawodowe kazde; sta偶 pracy 5 lat w zawodzie; specjalno艣膰: kucharz z zakresu kuchni kresowej; aktualna ksi膮偶cezka sanepidowska; mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2019
Oferta pracy wa偶na do: 02.01.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.12.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?82cff79e0cb81e90b49ea4b368bfbcd1
Podobne oferty pracy
prowadzenie kuchni, restauracji
S臉KOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA - 2018-05-11 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Nauczyciel edukacji dla bezpiecze艅stwapraca na 2/18etatu
Szko艂a Podstawowa Radomy艣l Wielki - 2019-12-18 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2016-05-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca w kuchni
Pizzeria BEST & Restauracja Zdzis艂aw Pi膮tek - 2016-04-12 - August贸w (podlaskie)
pst
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radomsko (艂贸dzkie)
wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni ukrai艅skiej z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnychpraca na umow臋 zlecenie 160 godzin w miesi膮cuoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka termiczna mi臋s, ryb, makaron贸w. Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw, przygotowywanie posi艂k贸w hotelowych, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-14,14-22 w Ko艂obrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
obs艂uga klient贸w restauracji, wydawanie potraw, przygotowywanie napoi, dbanie o czysto艣膰
PORAJ Marcin P臋ski - 2018-04-05 - Poraj (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dr贸偶d偶 - 2017-02-28 - Brzeziny (艂贸dzkie)
prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej
MAT INTER M.E.呕uberek Sp. Jawna - 2016-05-04 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty, kuchnia polska, W艂oska (makarony) sa艂atki.
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFA艁 KRAMARZ - 2019-08-26 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw tureckich typu: kebab, pizza, iskender, tortilla.
UMUT Y眉ksel 脟akmak - 2020-03-10 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
praca w kuchni szpitalnej
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2019-04-16 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-03-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w
P.H.U. Tadeusz Karwan - 2016-02-16 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przeprowadzenie degustacji
kontakt przez OHP - 2016-11-18 - Trzebiszewo (lubuskie)
prace kuchenne i pomocnicze w nale艣nikarni
D.O.M. Danuta Laskowska - 2015-12-29 - Paprotnia (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i p贸艂produkt贸w kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej dba艂o艣c o porz膮dek i czysto艣c w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-11-30 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
Przemys艂aw Wid艂ak FHU WIP - 2018-02-23 - Bejsce (艣wi臋tokrzyskie)
Wykonywanie zam贸wie艅
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHO艁 - 2016-06-27 - Dobrzech贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Polan贸w (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
sprzeda偶 srtyku艂贸w spo偶ywczych
Miko艂ajczyk J贸zef Handel Det. Art. Spo偶ywczymi w Pi膮tku - 2017-01-19 - Pi膮tek (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg zasad kuchni orientalnej, wsp贸艂praca z innymi kucharzami, kt贸rzy s膮 cudzoziemcami.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Legionowo (mazowieckie)
Wykonywanie potraw z karty da艅.
Stara Brama Piotr Tru艣 - 2016-02-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W DLA WYCHOWANK脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZ臉T W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-08-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w ustalonych wg norm
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-01 - 艢cinawka 艢rednia (dolno艣l膮skie)