KUCHARZ Wrocław oferta pracy MJB 3 POLSKA Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 040 PLN
Zakres obowiązków: Sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia.Praca w godz.: 10:00-23:00.
Data publikacji: 2020-05-07
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: MJB 3 POLSKA Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mińska 38, 54-611 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywienia.Praca w godz.: 10:00-23:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 040 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 040 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: min. średnie, staż pracy: 6 miesięcy jako kucharz,przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami żywieniaprzygotowywanie posiłków, sprawdzanie stanu świeżości i jakości produktów wykorzystywanych do przygotowania posiłków,umiejętność przygotowywania posiłków,wymagana aktualna książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: MJB 3 POLSKA Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 8943144260
danePracodawcy_regon: 384099185
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Mińska 38, 54-611 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Mińska
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.05.2020
Oferta pracy ważna do: 29.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?48cda562abe278cfc5c7a5f583244198
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA (Towarzystwo Przyjaciół Stężycy) - 2017-12-01 - Stężyca (lubelskie)
- przygotowywanie potraw,- miejsce wykonywania pracy: restauracja DON GIOVANNI Śrem,- praca w systemie trzy zmianowym: 8.00-20.00, 10.00-22.00, 12.00-24.00,
TROJANEK INVESTMENTS - 2018-04-25 - Śrem (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, surówek, przygotowanie mięsa do kebaba, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości według określonych standardów, dbanie o porządek w miejscu pracy, pieczenie ciast oraz przygotowywanie tortów, deserów, cateringu.
AKUKU CAFE ILONA KARÓLEWSKA - 2016-04-11 - Olesno (opolskie)
praca na hali sprzedaży, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej,wykładanie towaru , prace na stoisku mięsnym
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-06-06 - Goślinowo (wielkopolskie)
Wykształcenie dowolne. Charakterystyka pracy:Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Seniora, utrzymywanie porzadku w kuchni. Praca od 7:00 do 19:00 i od 19:00 do 7:00. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH I NIEPEŁNOSPRAWNYCH FIZYCZNIE, INTELEKTUALNIE, OSÓB CHORYCH PSYCHICZNIE - 2019-09-02 - Rudy (śląskie)
Wykształcenie min. średnie gastronomiczne, doświadczenie: min. 1 rok; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość: zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców, zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy, umiejętności kulinarne, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, dobra organizacja pracy, znajomość najnowszych trendów w gastronomi, umiejętność pracy w zespole i umiejętne zarządzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Szałsza;
EC EWA CEBULA - 2017-03-24 - Szałsza (śląskie)
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej uczniom szkoły w żywieniu zbiorowym.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto zgodnie z regulaminem wynagradzania ZSO nr 7 w kategorii zaszeregowania V. Praca na umowę o pracę na czas określony na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-254-03-71) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
kierowanie pracą kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywienia, układanie jadłospisów
Przedszkole Miejskie Nr 19 - 2017-09-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2020-07-15 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przsygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-04-07 - Chojnice (pomorskie)
praca na kuchni w hotelu
Hotel Restauracja "Kinga" Leszek Ludwikowski - 2017-09-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Kartuzy (pomorskie)
Kucharz*
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2019-11-28 - Lesko (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sprzedaż części do maszyn i urządzeń rolniczych.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potrawdbanie o porządek na kuchni
BREWICZ A.K. KANIEWSCY SP.J. - 2019-05-30 - Rawicz (wielkopolskie)
praca na produkcji
NOVA ELGISZEWO - 2017-11-10 - Elgiszewo (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, dbanie o sprawną i dynamiczną obsługę.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-05-07 - Celestynów (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Gotowanie potraw polskich
SORENO Alina Maciejewska - 2016-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
pakowacz ciast
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bogoniowice (małopolskie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2017-01-12 - Pielgrzymowice (śląskie)
Catering, żywienie dzieci, przygotowywanie posiłków.
Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór - 2019-03-19 - Białystok (podlaskie)
Pracownik gastronomiczny. Możliwość zakwaterowania.
MALIBU S.C. - 2016-06-03 - Uraz (dolnośląskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Chełm (lubelskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-05-16 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków cateringowych
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Eksport-Import "Martina" Walczak Mirosław - 2019-10-30 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze chińskim, przyrządzanie potraw chińskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)