KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klient贸w, utzrymywanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca w godz.: 10-22. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
Data publikacji: 2019-11-12
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klient贸w, utzrymywanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca w godz.: 10-22. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.11.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy: brak wymaga艅, Umiej臋tno艣ci: obs艂uga grilla, opiekacza, przygotowanie posi艂k贸w - kebab, kuchnia orientalna, obs艂uga kasy fiskanlej, podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego - mile wdiziana
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 04.12.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?26c57022d7beb247e0325de413bd7e78
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, serwowanie da艅, wsp贸艂tworzenie menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 potrawm, znajomo艣膰 kuchni nepalskiej, umiej臋tno艣膰 zastowania przypraw nepalskich i ich nazewnictwa w j臋zyku nepalskim.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Legionowo (mazowieckie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅.
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Gda艅sk (pomorskie)
wg stanowiska
JANINA TRAM WILLA TRAM - 2019-05-07 - Por臋ba Wielka (ma艂opolskie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w - dania kuchni polskiej, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piaseczno (mazowieckie)
KUCHARZ: Przygotowywanie da艅 obiadowychSPRZEDAWCA (obs艂uga klienta) : wydawanie da艅 obiadowych, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga komputera
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie stanowiska pracy, bie偶膮ce utrzymanie czysto艣ci na stanowisku oraz porz膮dkowanie po zako艅czeniu pracy; pobieranie produkt贸w z magazynu, zabezpieczanie przed zepsuciem; obr贸bka wst臋pna (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw mi臋snych, m膮cznych, rybnych, warzywnych, garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami oraz bie偶膮ca ich konserwacja; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez
Adrian Jatczak Restauracja Herbowa - 2016-08-17 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 bia艂oruskich (bliny, zaguby, cziburyki itp.). Przygotowanie da艅 艣r贸dziemnomorskich (szasz艂yki, sa艂atki z owoc贸w morza, doner kebab).
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - 艁om偶a (podlaskie)
- nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅- dzia艂ania administracyjne- obs艂uga kasy fiskalnej- przygotowywanie zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami: sushi, roly, maki, nigiri wed艂ug oryginalnych przepis贸w kuchni japo艅skiej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawMiejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Pabianicka 243, al. Pi艂sudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezi艅ska 27/29, al. Jana Paw艂a II 30, ul. Kolumny 6/36
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Rytro (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE RACJONALNEGO ZARZ膭DZANIA SK艁ADNIKAMI, ROZDZIELANIE PRAC POMOCNIKOM KUCHNI, PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭, ESTETYCZNE PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃.
kontakt przez OHP - 2018-07-24 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast i deser贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posia艂k贸w dla dzieci, m艂odziezy i os贸b doros艂ych
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - W臋gorzyno (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, ich porcjowanie, prawid艂owy rozdzia艂 i punktualne wydawanie, pobieranie produkt贸w od magazyniera.
Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finans贸w - 2016-08-26 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o estetyk臋
WRO EU INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CIA SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy
ZAMEK LUBLINIEC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-13 - Lubliniec (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2017-08-11 - Z艂ockie (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Z艂ota Jesie艅" - 2019-04-15 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Mielno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej wed艂ug oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2020-06-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2019-01-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze chi艅skim, przyrz膮dzanie potraw chi艅skich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Czyszczenie/krojenie warzyw, obr贸bka termiczna mi臋sa, produkcja sos贸w, obs艂uga klient贸w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Leszno (wielkopolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nwego rodzaju potraw samodzielnie w tym ciast i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi i mszyn gastronomicznych, obliczanie warto艣ci potraw - kalorii, wyka艅czanie, porcjowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radomia (lubuskie)
Przygotowanie da艅 kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi s.c. (Wroc艂aw). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
obs艂uga opiekaczy kebaba, przygotowywanie potraw kuchni maroka艅skiej; godziny pracy: 10.00- 22.00
TOP Robert Stodulski - 2017-07-24 - S艂upsk (pomorskie)
sma偶enie produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
CHICKEN KING Ma艂gorzata Piotrowska - 2017-08-31 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)