KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - nadzór nad jakością serwowanych dań- działania administracyjne- obsługa kasy fiskalnej- przygotowywanie zgodnie z obowiązującymi standardami: sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
Data publikacji: 2020-06-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- nadzór nad jakością serwowanych dań- działania administracyjne- obsługa kasy fiskalnej- przygotowywanie zgodnie z obowiązującymi standardami: sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przyprawMiejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej- umiejętność zapewnienia właściwego przygotowywania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7282424570
danePracodawcy_regon: 100938973
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 10.06.2020
Oferta pracy ważna do: 24.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?11b251f3c38dd9ff031b51a90806d7a0
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
"IVES" Amarjeet Singh - 2016-07-26 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kępie (małopolskie)
Przygotowywanie posilków według tardycyjnej receptury kurdyjskiej. Praca w godz.: 12-20. Umowa o pracę na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej,tworzenie menu
BIOENERGIA BYDGOSZCZ Sp. z o.o. - 2016-10-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
1. Przygotowanie potraw, wydawanie potraw.
Restauracja "Kargul" - 2018-05-09 - Łęczyca (łódzkie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie ciasta na pizzę, skręcanie ciasta w kulki, robienie sosów, krojenie wędlin, krojenie warzyw
PIZZA FACTORY, StartDom Agencja Nieruchomości WALDEMAR MAZUR - 2019-01-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Radom (mazowieckie)
praca w kuchni
Działalność Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2017-09-14 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Pleszew (wielkopolskie)
praca na kuchnii
kontakt przez OHP - 2020-09-29 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z Ośrodkiem w Tczewie przy ul. Sobieskiego 10Kontakt telefoniczny 785-700-345
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2017-05-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskliej
kontakt przez PUP - 2020-09-16 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-10-12 - Siedlce (mazowieckie)
OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowanie, wyrób i wypiek pizzy, obsługa pieca, praca w Kołobrzegu, I zmiana 9:00-17:00, II zmiana 13:00-21:00
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sprawy adminiostracyjne, rozliczanie faktur
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, praca od poniedziałku do piątku
COMARCH S.A. - 2016-04-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi Świdnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Świdnica (dolnośląskie)
OBSŁUGA MASZYNY DO PAKOWANIA PRÓŻNIOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Polkowice (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Dbanie o ład, porządek i czystość w kuchni. Rozliczanie się z towaru pobranego z magazynu i przyrządzanie posiłków.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2017-03-02 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Prudnicka Spółdzielnia Socjalna "DOMOWE SMAKI" - 2020-08-03 - Prudnik (opolskie)
obsługa i nadzór nad urządzeniami basenowymi w tym praca z chemią basenową, prace konserwatorskie i porządkowe na obiektach szkoły i w ich otoczeniu, wykonywanie drobnych prac remontowych
Szkoła Postawowa im. K.K. Baczyńskiego w Zebrzydowicach - 2019-03-13 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie potraw
NOVOTEX - Zbigniew Kosiedowski - 2020-10-02 - Nowy Staw (pomorskie)
Zgodny z zawodem.
MI-BUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-21 - Paprotnia (mazowieckie)
Obróbka wstępna surowców, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Lublin (lubelskie)
Pomoc przy obsłudze osób bezrobotnych, pomoc przy prowadzeniu akt osobowych, kserowanie i wpinanie dokumentów, przygotowywanie akt do archiwum, przyjmowanie i przygotowywanie ofert pracy do realizacji, wprowadzanie danych do SI Syriusz Std, sprzątanie pomieszczeń biurowych
kontakt przez PUP - 2020-05-13 - Złocieniec (zachodniopomorskie)