KUCHARZ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków orientalnych - posiłki tunezyjskie, sprzedaż produktów klientom - dania typu kebabzatrudnienie na umowę o pracę na czas określony (3 lata), praca jednozmianowa od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-18:00oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2019-12-19
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków orientalnych - posiłki tunezyjskie, sprzedaż produktów klientom - dania typu kebabzatrudnienie na umowę o pracę na czas określony (3 lata), praca jednozmianowa od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-18:00oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe każde, 3 lata stażu pracy jako kucharz, umiejętność przygotowania dań kuchni tunezyjskiej i arabskiej, znajomość języka angielskiego w mowie do kontaktu z klientami
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.12.2019
Oferta pracy ważna do: 10.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?25947e89ddfdd815ee1e3a6c4663ce18
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej zgodnie z oryginalnymi recepturami.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w dziale finansowo-księgowym.Zakres czynności : - analizy i kalkulacje ekonomiczne - sprawozdawczość finansowa - księgowanie operacji gospodarczych.
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska MALUTA - 2019-11-04 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Obróbka cieplna i zimna potraw, pieczenie ciast.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNYCH ''WIKA'' Bronicka - Jaskólska Barbara - 2019-06-17 - Karpacz (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Kordowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Pilica (śląskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca w kuchni
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-11-10 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
Kucharz
Imperium Sp. z o.o. - 2019-03-26 - Moderówka (podkarpackie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHAŁ DOMBRZALSKI - 2018-06-26 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń szkoły, dyżury na korytarzach i w szatniach uczniowskich. Praca na cały etat od poniedziałku do piątku w godzinach 6.30-14.30, 11.30-19.30.
Zespół Szkół w Otrębusach - 2017-09-07 - Otrębusy (mazowieckie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-07-06 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
Kucharz/kucharka
P.P.U.H.REST S.J. Ośrodek Wypoczynkowy KARINA - 2019-05-14 - Pszczew (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Łyse (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
Murowanie, tynkowanie, kafelkowanie, prace montażowe, szalunki
KAMARAD Dan Onciul - 2017-06-08 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-06-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i dań kuchni polskiej, włoskiej, pizzy, ciast, utrzymanie czystości w miejscu pracy.Umowa zlecenie: min. około 3 latIlość godzin w miesiącu około 100, w godzinach 10:00-22:00 według potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Praca w godzinach 7.00-15.00 (pon.-ndz.). Okres próbny trwa 1 miesiąc.
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2016-09-28 - Śrem (wielkopolskie)
kontakt telefoniczny i mailowy z klientami, przygotowanie ofert i nadzór nad ich realizacją, podtrzymywanie istniejących kontaktów handlowych
Helukabel Polska Sp. z o.o. - 2018-10-18 - Krze Duże (mazowieckie)
##zakres##
SĄD REJONOWY W ZAMOŚCIU - 2016-05-30 - Zamość (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Opatów (świętokrzyskie)
-sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastyronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-08-08 - Bielawa (dolnośląskie)
sporządzanie potraw gorących, sporządzanie wyrobów garmażeryjnych, dekorowanie i wydawanie sporządzonych potraw. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (śląskie)
praca w kuchni przy przygotowaniu posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie dań, sałatek kuchni pakistańskiej, orientalnej,obsługa klienta, obsługa sali
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Chełm (lubelskie)