KUCHARZ Wrocław oferta pracy "CATERING STADIONOWY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 890 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobówgotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tychurządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,Dwuzmianowy system pracy - godziny pracy 8:00-16:00 i 14:00-22:00zatrudnienie na okres 3 lata
Data publikacji: 2019-12-27
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: "CATERING STADIONOWY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mianowskiego 2B, 51-605 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobówgotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tychurządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,Dwuzmianowy system pracy - godziny pracy 8:00-16:00 i 14:00-22:00zatrudnienie na okres 3 lata
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 890 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 890 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Praca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Komunikatywność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, staż pracy 6 m-cy, praca w zespole, komunikatywność, książeczka sanepid - mile widziana, możliwość wyrobieniaotwartość na nowe trendyznajomość kuchni polskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"CATERING STADIONOWY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Średzka 61, 54-001 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Średzka
Numer budynku pracodawcy: 61
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.12.2019
Oferta pracy ważna do: 20.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?04de2eae993191f2c9e008bf7d498bec
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej według przepisów na potrawy w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych kuchni azjatyckiej, zamawianie towaru, tworzenie karty menu, przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni nepalskiej, chińskiej, koreańskiej, japońskiej, tajskiej.Rozkład czasu pracy: 10-18
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowywanie potraw, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-02-19 - Pawłowiczki (opolskie)
jw.
Komenda Stołeczna Policji - 2018-10-23 - Warszawa (mazowieckie)
x
Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku - 2017-01-20 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie pizzy w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU (PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ)
kontakt przez OHP - 2019-03-01 - Wiechlice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiazującym jadłospisem i zasadami żywienia, odpowiedzialność za jakość i terminowość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Krasnystaw (lubelskie)
spawanie konstrukcji stalowych
ZKS IMPOSTAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań zkarty dla gości restauracji
BREWICZ A.K. KANIEWSCY SP.J. - 2018-08-22 - Rawicz (wielkopolskie)
wypiek,sprzedaż, dowóz pizzy do kilientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2016-10-18 - Wręczyca Wielka (śląskie)
1/ Przydotowywanie posiłków,2/ Układanie menu,3/ Sprzątanie miejsca pracy.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zespół Pałacowo-Parkowy Hanna Lewandowska - 2019-03-20 - Runowo Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie 2 lata, prof. II
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Odolanów (wielkopolskie)
Przygotowywanie produktu do sprzedaży, dbanie o ciągłość produkcji, dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.30.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-09-09 - Płońsk (mazowieckie)
praca w kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-01-13 - Rytel (pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw zimnych i gorących: zup, głównych dań i surówek
Auto Stop Bary i Hotele Polskie Sp.zo.o. - 2015-11-27 - Morawica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Kajaki Centrum Adamski Witold - 2020-02-03 - Ukta (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków oraz pizzy
Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka - 2017-06-01 - Trzebinia (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, USTALANIE KART DAŃ, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, DOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNI, NADZOROWANIE ŚWIEŻOŚCI UŻYWANYCH SKŁADNIKÓW SPOŻYWCZYCH,
BAYKO SP. Z O.O. - 2019-04-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kebaba,sosu,sałatek
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
"Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2018-05-10 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2015-11-23 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowanie towaru. Obsługa klientów hurtowni artykułów spożywczych, dowóz towarów, obsługa stanów magazynowych. Wymagane prawo jazdy KAT B.
P.H. "ALFA" Hurtownia Artykułów Spożywczych - 2019-05-23 - Kępno (wielkopolskie)
wg stanowiska
Agencja Pracy Tymczasowej Olga Laskowska - 2017-07-24 - Gniezno (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków,- podawanie zamówień - obsługa klienta,- znajomość obsługi urządzeń i maszyn kuchennych,- obsługa kasy fiskalnej,- przestrzeganie przepisów BHP i p.poż
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Człuchów (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, J. BENGALSKI BIEGŁY, ANGIELSKI PODSTAWOWY
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie potraw, wydawanie, utrzymywanie czystości w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Tarnowskie Góry (śląskie)