KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów w barze-kuchni orientalnej, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
Data publikacji: 2017-08-30
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów w barze-kuchni orientalnej, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Data zakończenia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przyrządzania potraw wietnamskich lub chińskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2017
Oferta pracy ważna do: 13.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-11 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
GAMI Michał Marek Gajda - 2017-05-26 - Wałcz (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
Bar TAWERNA s.c. Marianna Piekarska, Arkadiusz Piekarski - 2017-03-15 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-09-21 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie ciasta drożdżowego, zawijanie i rozkręcanie paczków do pizzy i rozkrecanie pizzy, obsługa pieca elektrycznego i maszyny do wyrobu ciasta drożdżowego, przyrządzanie składników do wyrobu pizzy i innych dań z menu (kebaby, makarony), umiejetność wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Sulechów (lubuskie)
Obróbka wstępna warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięsa, dbanie o porządek na stanowisku pracywymagania pracodawcy: wykszatłcenie zawodowe- gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno- epidemiologioczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i dan w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czołnowska (lubelskie)
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - Łódź (łódzkie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
pakowanie wyprodukowanych wyrobów z tworzyw sztucznych
TiA Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Przeworsk (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków oraz nadzór nad zespołem kuchennym w przedszkolu
Przedszkole Publiczne w Łobżenicy - 2017-06-29 - Łobżenica (wielkopolskie)
sporzadzanie potraw, dokumentacja HACCP, wydawanie dań gotowanych, paca na sodzielnym stanowisku
Katarzyna Haluch Zbylut Restauracja Pub Piwnica na Starówce - 2016-04-04 - Gorlice (małopolskie)
- nauka utrzymania lokalu gastronomicznego w czystości;- przygotowywanie sałatek;- przygotowywanie produktu finalnego;- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzeszcze (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-03-07 - Swornegacie (pomorskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Kona Coast Cafe Anna Karwowska Michał Widuch Spółka Cywilna - 2016-06-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań restaracyjnych. Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-04-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kucni rosyjskiej i ukraińskiej, sporządzanie raportów żywnościowych, prowadzenie dokumentacji żywienia
SILVER WORK Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2018-03-16 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bożena Duda Oździńska - 2017-10-18 - Cieszyn (śląskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wyszków (mazowieckie)
Produkcja mebli
DELUXE MEBLE Ajmal Shazaddha - 2017-04-10 - Perzów (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-09-20 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Zapewnienie wysokich standardów obsługi w restauracjiPrzygotowywanie dań według receptury,Dbanie o gospodarkę magazynową (daty ważności ,FIFO),Udział w inwentaryzacjach asortymentu i sprzętu,Przestrzeganie przepisów HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS Teresa Knut, Agnieszka Słowik Spółka Cywilna - 2016-06-07 - Lublin (lubelskie)