KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Kołoczek Katarzyna BOHEME
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów,Praca w pełnym wymiarze czasu pracy zgodnie z grafikiem, restauracja czynna 6 dni w tygodniu (od wtorku do niedzieli), w godz. od 13.00-20.00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy, w restauracji pracuje dwóch innych kucharzy.
Data publikacji: 2019-03-27
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Kołoczek Katarzyna BOHEME
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Młodzieżowa 273, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów,Praca w pełnym wymiarze czasu pracy zgodnie z grafikiem, restauracja czynna 6 dni w tygodniu (od wtorku do niedzieli), w godz. od 13.00-20.00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy, w restauracji pracuje dwóch innych kucharzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premie.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: tylko umiejetność gotowania.
Nazwa pracodawcy: Kołoczek Katarzyna BOHEME
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Młodzieżowa 273, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Młodzieżowa
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: http://www.restauracjaboheme.pl/
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.03.2019
Data dodania oferty pracy: 27.03.2019
Oferta pracy ważna do: 29.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Do obowiązków kucharza należy w szczególności: utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków; porcjowanie i wydawanie posiłków; okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 5.00- 17.00
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2018-10-05 - Słupsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
kucharz - pomoc kuchenna
Danuta Malisz 1) Przedsiębiorstwo "VICTORIA" 2) POLCAR Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-29 - Olszyny (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości hotelowych.
ANMAR Spółka z o.o. Wrocław - 2018-03-22 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie dań bankietowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Szeligi (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
przyrządzanie potraw kuchni polskiej
Agnieszka Harmaj - 2017-06-23 - Słomniki (małopolskie)
Naprawa i serwis wozków widłowych w siedzibie firmy oraz u klienta.
MAG-SERWIS MAGDALENA WIEWIÓRKOWSKA-SARNAU - 2016-11-03 - Opatówek (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków restauracyjnych, organizacja zamowień, przyjęć i bankietów,
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2016-02-17 - Gubin (lubuskie)
brak
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
sporzadzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Piekary Śląskie (śląskie)
-przygotowanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2019-02-02 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji- kuchnia włoska
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tarnów (małopolskie)
- obsługa maszyn i elektronarzędzi
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Rajcza (śląskie)
KUCHARZ - PIZZER
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2016-09-21 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Dyspozycyjność w godz.: 10:00-23:00, około 100-180 godzin pracy miesięcznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ - 2016-11-22 - Gniechowice (dolnośląskie)
Ratownik wodnypraca dla osób zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa posiadających II profil pomocy,dozór nad bezpieczeństwem osób korzystających z pływalni,kurs KPP
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Cmolas (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
-
EUROKOLONIE- O.W. ALGA, O.W. SOLARIS -WITOLD KRYGIER - 2018-01-02 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Grójec (mazowieckie)
Urabianie zaprawy, podawanie zaprawy
MURARSTWO - MORACZEWSKI HENRYK - 2018-02-07 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Gdańsk (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- obróbka wstępna surowców ręczna i mechaniczna,- przygotowanie potraw do wydania gościom,- przyrządanie potraw kuchni polskiej,- tworzenie od podstaw całych dań znajdujących się w menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Siemiatycze (podlaskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-08-10 - Katowice (śląskie)
sporządzanie potraw, pizzy, ciast, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zakliczyn (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Polańczyk (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)