KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy BONANZA Sara Walczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-09-17
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: BONANZA Sara Walczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 15, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: BONANZA Sara Walczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
1 Maja 15, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Pizzeria Bonanza
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.09.2018
Oferta pracy ważna do: 17.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Planowanie, organizowanie oraz monitorowanie pracy uczestników projektu tj. pracowników z niepełnosprawnością podczas pracy w pracowni krawieckiej. Praktyczna nauka czynności zawodowych oraz wspieranie uczestników projektu podczas wykonywania powierzonych zadań, udział w pracach zespołów programowych ( opracowywanie realizacja, aktualizacja indywidualnych programów rehabilitacji dla uczestników projektu ). Przeprowadzanie wspólnie z kadrą projektu diagnoz dotyczących efektywności społeczno-zatrudnieniowej uczestników projektu.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ POLSKIEGO STOWARZYSZENIA NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W JAROSŁAWI - 2017-07-10 - Oleszyce (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Białobrzegi (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków.
Palka Jerzy Restauracja Słoneczna - 2016-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- praca w kuchni, - obsługa pieca konwekcyjno-parowego, - przygotowywanie potraw - m.in. wycinanie ozdobne owoców i warzyw (carving), - mycie naczyń i garnków. Praca w godz.: 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
FIRMA "PROMYK" HANDEL-GASTRONOMIA SPÓŁKA CYWILNA Stanisława i Adam Machaj - 2016-01-19 - Lesko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Kraków (małopolskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorzów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W KUCHNI JAPOŃSKIEJ I TAJSKIEJ;
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
1. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego2. Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-04-24 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu utrzymywanie w czystości miejsca pracy. Praca w restauracji. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGENCJA ARTYSTYCZNA AKORD - 2017-02-10 - Łódź (łódzkie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński - 2017-05-31 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Czorsztyn (małopolskie)
Remont, naprawa pojazdów, prace warsztatowe polegające na usuwaniu bieżących awarii, konserwacja maszyn.
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Rożnowo (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta,przyjmowanie towarów i ich ekspozycjaUtrzymanie porządku w sklepie i wokół sklepu
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Sprządzanie posiłków, dbanie o estetykę wydawanych posiłków, planowanie jadłospisu, dbanie o utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
Med-Active Mariusz Mastej - 2016-03-22 - Jasło (podkarpackie)
wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Przedszkole Nr 2 w Krotoszynie - 2017-02-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań a’la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów,praca z szefem kuchni, możliwość rozwoju, umowa o pracę na pełen etat, pracę w młodym zespole
Hotel Kryształ**** Conference & Spa- ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-07-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Gniezno (wielkopolskie)
Stylistka paznokci
Studio Kosmetyczne NA+ i Gaja Monika Król Raczkowska - 2018-04-13 - Tarnów (małopolskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)