KUCHARZ (WN) Tarnów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (WN)
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
Data publikacji: 2019-01-30
Lokalizacja: Tarnów (małopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (WN)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Refundacja kosztów wyposażenia stanowiska pracy osoby niepełnosprawnej zamieszkałej na terenie miasta Tarnowa. Zakres obowiązków: przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe (gastronomiczne) lub roczny staż pracy na stanowisku kucharza, aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności. Praca w Tarnowie, od poniedziałku do piątku, na jedną zmianę w godzinach od 8.00 do 16.00. Wynagrodzenie 2 250,00 zł brutto (do negocjacji).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, książeczka zdrowia
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
Ulica pracodawcy: Pl. Gen. J.Bema
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: produkcyjno-handlowa -wypiek pieczywa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Stanowisko pracy finansowane z PFRON: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.01.2019
Data dodania oferty pracy: 30.01.2019
Oferta pracy ważna do: 31.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, wydawanie zamówień na towar, prace porządkowe na stanowisku pracy
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7 - 2018-01-19 - Szczawnica (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, towrzenie menu itp.
Firma "Mur-Bet" Adam Dumana - 2016-03-02 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie gastronomiczne. Tel.: 95 755 75 76/95 755 75 77/ 665 211 709 Joanna Tytus. Adres e-mail: ksiegowosc (at) woinskispa.pl
Woiński Dionizy Zakład Wyrobów i Prefabrykatów Betonowych - 2016-04-21 - Lubniewice (lubuskie)
Praca na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków. Wymagania: wykształcenie podstawowe, specjalność kucharz, samodzielna organizacja pracy, mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wejherowo (pomorskie)
- przygotowanie posiłków - organizacja pracy- czystość, sumienność
"IL PIRATA" Borys Nowicki - 2017-09-28 - Kosakowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, utrzymanie w nalweżytej czystości i porządku naczyńi sprzętui pomieszczeń kuchennych, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porciowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
monter ociepleń budynków. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków, doprawianie posiłków, układanie karty menu
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
Krzysztof Głombiowski Firma Handlowo Usługowa - 2016-09-26 - Chłapowo (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spożywczo Przemysłowy Restauracja "Pestka" Wiesław Laskowski - 2018-09-17 - Choczewo (pomorskie)
Przygotowywanie dań znajdujacych się w menu, obsługa klienta, obsługa kasy, utrzymywanie czystości
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw pod nadzorem nepalskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
obsługa wypalarki plazmowej sterowanej komputerowo, komputerowe ustawianie parametrów
WKS DACHSYSTEM S.C.-RAK ROBERT,PIOTR ZIELIŃSKI - 2018-02-22 - Oświęcim (małopolskie)
obsługa klienta; obsługa kasy fiskalnej; przyjmowanie i zamawianie towaru; metkowanie towaru; wykładanie towaru na sklep; utrzymanie miejsca pracy w czystości; inne bieżące prace zgodnie z zajmowanym stanowiskiem, inne bieżące prace.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bierzewice (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-09-03 - Tuszyn (łódzkie)
gotowanie i przygotowywanie potrzaw
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Drzewicz (pomorskie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowanie wymogów receptury, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-06-14 - Dąbie (pomorskie)
przygotowanie potraw
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-03 - Kietrz (opolskie)
- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych, gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn i MPM Robot kuchenny Oliwia MRK-10, GERLACH 323AP Szybkowar, urządzenie wielofunkcyjne RUSSELL HOBBS COOKPOT MULTICOOKER, możliwość pracy w godzinach nocnych/wieczornych, dbałość o wygląd przyrządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
sprzedaż leków oraz wykonywanie leków
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
JAROSŁAW FIGIEL - 2016-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków serwowanych na miejscu, przyjmowanie zamówień,kontrola nad świeżością produktów; zmywanie, krojenie, obieranie; praca na dwie zmiany w godzinach:10-14 / 14-18.
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2018-03-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw z należytą starannością,dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, nadzór nad jakością zamówionej żywności.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2016-04-08 - Gdańsk (pomorskie)
praygotowanie dańs kuchni wietnamskiej, kontakty z pracodawcą i wsopółpracownikami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
w/g stanowiska
10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)