KUCHARZ Władysławowo oferta pracy Ocean Park Sp. z o.o. we Władysławowie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie różnego rodzaju dań, potraw
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: Władysławowo (pomorskie)
Pracodawca: Ocean Park Sp. z o.o. we Władysławowie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żwirowa 23, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie różnego rodzaju dań, potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Ocean Park Sp. z o.o. we Władysławowie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Żwirowa 23, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Władysławowo
Ulica pracodawcy: Żwirowa
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy ważna do: 25.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wprowadzanie karty menu dań mołdawskich, przygotowywanie dań z kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Częstochowa (śląskie)
obsługa maszyn produkcyjnych
SIL-PRO BLOCZKI SILIKATOWE - 2016-09-14 - Godzikowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Otorowo (wielkopolskie)
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej ( pizza, kebab, desery).Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych. Praca stojąca.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-02-11 - Tychy (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
STAPOL Piotr Staszków - 2017-11-02 - Człuchów (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
KUCHARZ
RESTAURACJA BAR "KAKTUS" WIESŁAW MICAŁ - 2016-06-21 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie dań wg receptury azjatyckiej, arabskiej typu: falafel, samosa, kebab, chicken amsala, chapati, nann, roti, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna. Praca w godz. 10-22.Proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni Włoskiej
"JNS" DOMINIK DUDA - 2018-09-03 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 11.00-19.00, sobota do 16.00).
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2018-08-07 - Zabrze (śląskie)
Pilnowanie procesu lini dosypywanie materiału PS i PET
Amhil Europa Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Krokowa (pomorskie)
Samodzielne przyrządzanie potraw(Głównie kuchnia tradycyjna, regionalna, domowa). Stosowanie się do zasad HACCP.
Kompleks Turystyczny U Jawora Spółka Cywilna Jaworowski Wojciech, Jaworowski Jan - 2015-12-02 - Gawrych-Ruda (podlaskie)
Do uzgodnienia
Restauracja Xavito - 2016-05-18 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-10-25 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Czajków (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ MĄCZNYCH, MIĘSNYCH, TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, REALIZOWANIE ZAMÓWIEŃ PRODUKTÓW NIEZBĘDNYCH DO PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ORGANIZOWANIE PRACY POMOCY KUCHENNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE (W TRAKCIE), ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, MIN 6 M-CY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I UKRAIŃSKIEGOGODZINY PRACY OD 12-16
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace produkcyjne w przetwórstwie mięsa drobiowego.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Rudunki (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków dla pacjentów PCM oferta również dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności
Pabianickie Centrum Medyczne Spółka z o.o. - 2016-02-08 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowanie posiłkow dla uczniów
Zespół Szkół w Kołczygłowach - 2016-01-12 - Kołczygłowy (pomorskie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-12-28 - Mirsk (dolnośląskie)
•Obsługa linii produkcyjnych,•Dbałość o prawidłowy przebieg procesu produkcji•Dbałość o utrzymanie linii w dobrym stanie technicznym (m.in. ocena stopnia awarii, dokonywanie drobnych napraw urządzeń na linii, zgłaszanie potrzeby naprawy do działu utrzymania ruchu – w przypadku poważniejszych problemów),•Kontrola jakości wytwarzanego produktu zgodnie z instrukcjami,•Zapewnienie dostępności półproduktów do produkcji – w tym celu bieżąca współpraca z działem Magazynu i Obszarem mieszania,•Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej;Okres próbny 3 m-ce; Godz. pracy 6-22
"Profil" Krystyna i Paweł Kosowicz Spółka Jawna - 2018-08-09 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań
S.S.P - Piekarnia Ciastkarnia - Porzucek Grzegorz - 2016-07-18 - Gola (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-04-06 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o ich jakość i smak; dbanie o właściwe przechowywanie artykułów spożywczych; porcjowanie i wydawanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej "Leśny" w Zaskoczynie - 2017-12-06 - Zaskoczyn (pomorskie)
praca w kuchni (stołówka szkolna)
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie, obróbka mięsa, deserypraca przy wysokich temperaturach, praca z ostrymi narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Łódź (łódzkie)