KUCHARZ Władysławowo oferta pracy Firma Handlowo-Usługowa Piotr Kotlarz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie
Data publikacji: 2020-02-20
Lokalizacja: Władysławowo (pomorskie)
Pracodawca: Firma Handlowo-Usługowa Piotr Kotlarz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Morska 20, 84-120 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system wynagradzania godzinowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo-Usługowa Piotr Kotlarz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
RUDUNKI 21, 84-700 Aleksandrów Kujawski, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: aleksandrowski
Gmina pracodawcy: Aleksandrów Kujawski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Aleksandrów Kujawski
Ulica pracodawcy: RUDUNKI
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2020
Oferta pracy ważna do: 05.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1462c13b4843c0d00ab0120311a0869b
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posilków dietetycznych dla cateringu
JAKUB FREITAG - 2019-05-23 - Ruda Śląska (śląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Grajewo (podlaskie)
jw.
Fano Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
.
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2017-09-01 - Chojnice (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
PHZ Spółdzielni Mleczarskich Lacpol Hotel "Witoldówka" - 2016-01-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-02-04 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW KUCHNI EGIPSKIEJ I ARABSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY.Godzina zakończenia pracy: 22:00Praca na czas określony: 2 LATA
HAWARY HUSSEIN LUXOR - 2017-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
WYPIEK PIZZY, ROBIENIE CIASTA, DAŃ I RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW. DBANIE O UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ.UMIEJĘTNOŚCI MANUALNE, WYMAGANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE ROCZNE.
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Gorlice (małopolskie)
wg stanowiska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2017-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2020-07-31 - Świdnica (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lipsko (mazowieckie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Słomniki (małopolskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW. WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI.
FARMER CATERING Aneta Szczerbińska - 2020-07-17 - Dębica (podkarpackie)
praca przy obróbce drewna(dyspozycyjność)
Handel Artykułami Spożywczo-Przemysłowymi Kościński Gerard Tartak Płośnica - 2015-12-02 - Turza Mała (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2019-03-11 - Płock (mazowieckie)
Obsługa bistro. Wynagrodzenie: od 10 zł netto/godz.
Działa Sławomir - 2016-09-21 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie dań, potraw, posiłków, praca na terenie Sosnowca lub Dąbrowy Górniczej
SZCZERBIK WOJCIECH AGENCJA HANDLOWA POL-FORUM - 2016-01-25 - Sosnowiec (śląskie)
Kucharz
MERKURION SP. Z O.O. - 2020-08-11 - Smerek (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z wykorzystaniem orginalnych receptur oraz składników kuchni wietnamskiej- komunikacja w języku wietnamskim z pozostałymi pracownikami oraz dostawcami
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Łódź (łódzkie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
ocena surowców i półproduktów oraz właściwe gospodarowanie nimi, sporządzanie surówek i sałatek, przygotowywanie zup, sosów, mięsa wieprzowego i drobiowego, przygotowywanie wyrobów mięsnych i mącznych, zapoznanie się z gramaturą potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystośći
"Karczma w Parku" Marcin Seliga - 2016-08-12 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów np. kanapek, sałatek, deserów, napojów, obsługa urządzeń; sprzedaż produktów - obsługa kasy fiskalnej, zestawianie i wydawanie zamówień; prace magazynowe - uzupełnianie zapasów; utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace porządkowe na sali restauracyjnej oraz na terenie zewnętrznym wokół restauracji
KKM KATARZYNA KIRCHNER - 2018-01-05 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych
FIRMA USŁUGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2019-09-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)