KUCHARZ Wierchomla Ma艂a oferta pracy JANKO Jan Brzeski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 i posi艂k贸w. Praca na sezon zimowy w plac贸wkach gastronomicznych przy stoku narciarskim w Wierchomli
Data publikacji: 2019-10-09
Lokalizacja: Wierchomla Ma艂a (ma艂opolskie)
Pracodawca: JANKO Jan Brzeski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:33-350 Wierchomla Ma艂a, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 i posi艂k贸w. Praca na sezon zimowy w plac贸wkach gastronomicznych przy stoku narciarskim w Wierchomli
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wierchomla Ma艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Piwniczna-Zdr贸j
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: JANKO Jan Brzeski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
33-350 Wierchomla Ma艂a, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowos膮decki
Gmina pracodawcy: Piwniczna-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wierchomla Ma艂a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
restauracje i ruchome punkty gastronomiczne (na stokach narciarskich w Wierchomli)
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c09226fba3fac5164540822fe9ab54aa
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw. Zast臋pca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 4635 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca r贸wnie偶 w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: agatawier84 (at) gmail.com
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-24 - Katowice (艣l膮skie)
pozyskiwanie nowych kontrahent贸w, efektywne zarz膮dzanie flot膮 transportow膮, koordynowanie pracy kierowc贸w
PHP Eksport Import W艂odzimierz Kawczy艅ski - 2016-10-11 - 艢lesin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2019-04-17 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i pieczenie ciast
Konwikt Kap艂an贸w Warmi艅skich - 2016-09-06 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu da艅 typu fast-food,obs艂uga klienta,sprzeda偶 art. spo偶ywczych
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
klejenie pierog贸w, wyrabianie ciasta, siekanie cebuli, obieranie ziemniak贸w; praca w godz. 10-18
Bar Piero偶ek Ilona Glinna - 2016-09-06 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Powidz (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Zarz膮dzanie personelem, przestraeganie procedur i standard贸w firmowych, dba艂o艣膰 o odpowiedni膮 ekspozycj臋 towar贸w.
BONWIT Sp. z o.o. - 2016-01-05 - Gr贸jec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-11-20 - Opole (opolskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek. Praca na umow臋 zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesi膮c. Oferta dost臋pna w wsali G
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2017-07-06 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posii艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produk.-Handl.-Us艂ug. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
Planowanie pracy na kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o zaopatrzenie w surowce.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2017-03-16 - Zabrze (艣l膮skie)
obr贸bka cieplna przygotowywanych potraw i produkt贸w zgodnie z receptur膮; dba艂o艣膰 o jako艣膰 i estetyk膮 potraw; opracowywanie menu; nadz贸r nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-10-09 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, koordynowanie pracy ca艂ego zespo艂u, przygotowywanie zam贸wie艅, opracowywanie menu, zachowywanie porz膮dku na stanowisku pracy
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2018-06-27 - Owczary (ma艂opolskie)
-przygotowanie posi艂k贸w i potraw zgodnie z zaplanowanym jad艂ospisem,-dbanie o jak najwy偶sz膮 jako艣膰 i walory smakowe sporz膮dzanych potraw,-porcjowanie, przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u posi艂k贸w oraz wydawanie w oddzia艂y zgodnie z zaplanownymjad艂ospisem i zestawieniem dziennych diet,-przyrz膮dzanie i wyka艅czaniepotraw ze zwr贸ceniem szczeg贸lnej uwagi na walory smakowe,-wsp贸艂udzia艂 w utrzymaniu czysto艣ci: naczy艅, urz膮dze艅 oraz pomieszcze艅 kuchennych zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi.
WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY IM. DR ROMANA OSTRZYCKIEGO W KONINIE - 2018-11-05 - Konin (wielkopolskie)
Zgodnie z umow膮.
FITCATERING ANNA BOBOWSKA - 2017-12-28 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowywanie sniada艅. Wydawka ciep艂ych posi艂k贸w.
KATARINA-MG Marian Dariusz Gidzi艅ski - 2017-06-12 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - S艂awno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni.
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2018-08-16 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w,nauka obs艂ugi kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Zambr贸w (podlaskie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Przemy艣l (podkarpackie)
Zatrudni臋 na sezon wakacyjny Pizzermena z do艣wiadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od po艂owy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, kt贸ra posiada umiejetno艣膰 wsp贸艂pracy z lud藕mi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjno艣膰 . Oferujemy zadowalaj膮ce zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysy艂anie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SP脫艁KA JAWNA - 2016-05-04 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania
Pomorska Instytucja Gospodarki Bud偶etowej "POMERANIA" Oddzia艂 w Czerwonym Borze - 2018-03-15 - Przytu艂y Stare (mazowieckie)