KUCHARZ Z艂ot贸w oferta pracy MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
Data publikacji: 2019-04-17
Lokalizacja: Z艂ot贸w (wielkopolskie)
Pracodawca: MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Plac Paderewskiego 1, 77-400 Z艂ot贸w, powiat: z艂otowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Z艂ot贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: z艂otowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Z艂ot贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z艂otowie
Adres pracodawcy:
Wawelska 117, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
Ulica pracodawcy: Wawelska
Numer budynku pracodawcy: 117
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z艂otowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fca34580eff3b21dc564f445440a706f
Podobne oferty pracy
Praca polega na przygotowywaniu posi艂k贸w typu fast-food oraz innych wyrob贸w kulinarnych. Mile widziana osoba z min. rocznym do艣wiadczeniem. Praca w godzinach 10:00 - 22:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
FHU-APS ANNA KANIA - 2016-07-13 - Rybnik (艣l膮skie)
Profesjonalne przygotowywanie da艅, serwis a la carte
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Rybnik (艣l膮skie)
prac w kuchni
P.U.H. "KARKONOSZE" KOWALCZYK ANDRZEJ - 2018-08-10 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie kuchni tureckiej typu: kebab, gyros, kofta i innych. Praca wgodzinach od 9.oo do 17.00 i od 14.oo do 22.00 + praca w wolne dni.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie da艅, przygotowywanie obs艂ugi imprez okoliczno艣ciowych, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
NIED殴BA艁A S.C. A. D. Stania - 2016-10-21 - Pszczyna (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY "ORION A" GRA呕YNA SZPILA SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-24 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "LIDER" - Kawka Marcin - 2016-07-06 - Grzegorzew (wielkopolskie)
ykonywanie tynk贸w maszynowych w budynkach. Praca na ternie ca艂ej Polski, pracodawca zapewnia dojazd i zakwaterowanie.
WONDERBUD Sp. z o.o. - 2019-01-29 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa, praca na myjce, przygotowywanie dodatk贸w, catering, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅 mi臋snych, m膮cznych, zup, soso贸w i deser贸w. Praca na umow臋 zlecenie, 168 godzin pracy w miesi膮cu, 12 godzin pracy co drugi dzie艅, dyspzoycyjno艣膰 w godz. 11:00-23:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tyszowce (lubelskie)
Nauka przedmiotu "Podstawy przedsi臋biorczo艣ci" w szkole policealnej - Praca weekendowa
Niepubliczna Szko艂a Policealna FABRYKA ABSOLWENT脫W w Lublinie - 2019-02-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga go艣ci
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Trzebosz (wielkopolskie)
Brak danych
Przedsi臋biorstwo Transportowe FRA-TRANS Franciszek Sikorski - 2015-12-16 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w kuchni indyjskiej/nepalskiej/banglijskiej, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukrai艅skiej. Zamawianie produkt贸w z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Miko艂owska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mys艂owice (艣l膮skie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Podstawowe czynno艣ci zwi膮zane z przygotowaniem potraw podawanych na miejscu i na wynos. Wykszta艂cenie ponadgimnazjalne, znajomo艣膰 podstaw gastronomii, praktyczna wiedza w zakresie wykonywanego zawodu, umiej臋tno艣膰 szybkiego przyswajania zakresu obowi膮zk贸w oraz komunikatywno艣膰 mi臋dzy pozosta艂ymi pracownikami.
Pizzeria Sorrento - 2016-06-08 - Luzino (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Realizacja zam贸wie艅, przygotowywanie imprez, przygotowywanie potraw dost臋pnych w menu lokalu
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szcz臋sna - 2017-03-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Zabrodzie (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Bytom (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w,偶ywienie dzieci w szkole wg obowi膮zuj膮cych norm zywienia
Szko艂a Podstawowa Nr 10 - 2016-01-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standard贸w restauracji
Grupa 艁apaj Sp. z o.o. , Sp贸艂ka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
Obs艂uga pieca konwekcyjnego, pieczenie mi臋s i innych wyrob贸w. Dwie zmiany w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00. Praca r贸wnie偶 w dni wolne. Miejsce wykonywania pracy, Pi艂a, ul. Wyspia艅skiego 35
"FLOTINA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-18 - Pi艂a (wielkopolskie)