KUCHARZ (WIECHLICE) Wiechlice oferta pracy LUBUSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY
Stanowisko: KUCHARZ (WIECHLICE)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y oraz na imprezy komercyjne.
Data publikacji: 2020-03-10
Lokalizacja: Wiechlice (lubuskie)
Pracodawca: LUBUSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jesionowa 3, 67-300 Wiechlice, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y oraz na imprezy komercyjne.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Umowa na okres pr贸bny z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Godziny pracy: 5:00 - 13:00, 13:00 - 21:00, 21:00 - 5:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (WIECHLICE)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wiechlice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶aga艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szprotawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: Ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Tytu艂 mistrza w zawodzie. Istnieje mo偶liwo艣膰 wyrobienia ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych na koszt Pracodawcy.
Nazwa pracodawcy:
LUBUSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Adres pracodawcy:
Jesionowa 3, 67-300 Wiechlice, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawc膮 nale偶y zg艂osi膰 si臋 z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz dokumentami aplikacyjnymi.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : 8:00 - 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: 偶aga艅ski
Gmina pracodawcy: Szprotawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wiechlice
Adres strony pracodawcy: www.lubuska.ohp.pl
Ulica pracodawcy: Jesionowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Dzia艂alno艣膰 zwi膮zana z wyszukiwaniem miejsc pracy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 09.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?325256ceacf735f15557776af57e8c05
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem. Praca w systemie dwu zmianowym 4-13, 18-2
PIEKARNIA "KLEMENTYNKA" MA艁GORZATA MAJKOWSKA - 2018-07-04 - Marki (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw, sprzeda偶 potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, obr贸bka produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
LACZENIE PRZYPRAW ARABSKICH CELEM SPORZADZENIA POTRAW ARABSKICH .
MABROOK SP. Z O.O - 2019-08-05 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych.
AMW REWITA Sp贸艂ka z o.o. Oddzia艂 Rewita Waplewo - 2019-02-18 - Mar贸z (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw dla senior贸wwydawanie posi艂k贸w obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych sporz膮dzanie zam贸wie艅
GRECZEK JADWIGA D臉BSKA FRANCISZEK 艁APCZY艃SKI SP脫艁KA CYWILNA - 2020-01-09 - Maniowy (ma艂opolskie)
Bie偶膮ca obs艂uga recepcji, wystawianie faktur, meldunek go艣ci, wymeldowanie go艣ci, dokonywanie rezerwacji,sporz膮dzanie raport贸w, informowanie szefa kuchni o ilo艣ci rezerwacji
ME MANAGEMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-16 - Straszyn (pomorskie)
wykonywanie instalacji i sieci elektrycznych
Zak艂ad Instalacji Elektrycznych ZREP Sp. Jawna Pese艂 Eugeniusz Wons Damian - 2020-06-18 - Bytom (艣l膮skie)
Brak danych
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyza艂o - 2017-10-23 - August贸w (podlaskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
Kucharz
Renata Caruk Bio-Studio - 2020-07-08 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w, produkt贸w lub da艅, wydawanie gotowych da艅. Praca w godzinach 09.00 - 17.00.
PATIO Ma艂gorzata Kry艅ska - 2017-01-18 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie da艅 kuchni Indyjskiej, przygotowywanie da艅 typu kebab, wydawanie posi艂k贸w, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawid艂ow膮 praca kuchni.
S&S POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-10 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-01-16 - Przemy艣l (podkarpackie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w kuchni indyjskiej/nepalskiej/banglijskiej, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-06-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okoliczno艣ciowe, obr贸bka wst臋pna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mog膮 zosta膰 osoby m艂ode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzaj膮cego uko艅czenie 30 roku 偶ycia) zarejestrowane w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z okre艣lonym II profilem pomocy. W przypadku os贸b bezrobotnych do 25 roku 偶ycia do projektu przyst膮pi膰 mog膮 osoby pod warunkiem, i偶 od ostatniej rejestracji do czasu przyst膮pienia do projektu nie up艂yn膮艂 okres 4 miesi臋cy. CV prosz臋 przesy艂a膰 na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomo艣ci oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca na terenie p艂ywalni, udzielanie pierwszej pomocy potrzebuj膮cym
KWIDZY艃SKIE CENTRUM SPORTU I REKREACJI KWIDZYN - 2016-07-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - K艂obuck (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PIERO呕KARNIA Angelika Sztachowska - 2017-05-26 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami oryginalnymi kuchni wschodniej (WARENYKY, KULISZ, SYRNYKY)
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRODUKCJA PANIEROWANIE MI臉SA I RYB, OBR脫BKA MI臉SA SUROWEGO, WYMAGANIA WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GJM RESTAURACJE S.C.JAROS艁AW GIERCZYK, MACIEJ GIERCZYK - 2017-08-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielny kucharz: owoce morza, ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w
ZESP脫艁 OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2018-11-08 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych. Praca w godz.: 12-20.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga elektronicznego systemu pism i spraw, wykonywania czynno艣ci administracyjno-biurowych, prowadzenie harmonogramu wydatk贸w bud偶etowych oraz rozliczania faktur, rejestrowanie wydatk贸w bud偶etowych, pomoc w wykonywaniu zada艅 DepartamentuJedna zmiana pn-czw 7.30-15.30, pt 7.30-14.30
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej. Dbanie o porz膮dek. Nadz贸r nad personelem w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP S艁AWOMIR SZCZERBA - 2019-10-29 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)