KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych. Praca w godz.: 12-20.
Data publikacji: 2019-01-31
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych. Praca w godz.: 12-20.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. podstawowe, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, samodzielno艣膰 w przygotowywaniu potraw, dyspozycyjno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 2 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (艣l膮skie)
Produkcja i dystrybucja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
us艂ugi zwi膮zane z przewiertami, przepychami i przeciskami, budow膮 sieci infrastruktury podziemnej (wodoci膮g贸w, ciep艂oci膮g贸w, gazoci膮g贸w i innych), remont sieci istniej膮cych, a tak偶e lokalizacyjn膮 i diagnostyczn膮 infrastruktury podziemnej, kompleksowe wykonywanie przy艂膮czy kanalizacyjnych, sanitarnych i opadowych
JUMARPOL Sp. z o. o. Sp. Komandytowa - 2016-09-01 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-10-01 - Perzyce (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga go艣ci Zajazdu Wiking
Jard Dziemian i Wsp贸lnicy Sp贸艂ka Jawna - 2018-12-07 - Wasilk贸w (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
Sprzeda偶 art. odzie偶owych. Obs艂uga kasy fiskalnej, zamawianie towaru oraz dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Brzesko (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE MINIMUM 2 LATA,
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii otwartej
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2017-03-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
1) Zapoznanie praktykanta z przepisami prawnymi stosowanymi przez kom贸rk臋 organizacyjn膮.2) Zapoznanie praktykanta z zadaniami/zakresem dzia艂alno艣ci kom贸rki organizacyjnej.3) Obserwacja i pomoc w czynno艣ciach nale偶膮cych do bie偶膮cych zada艅 kom贸rki organizacyjnej.4) Zapoznanie z zasadami obiegu dokument贸w.5) Obs艂uga urz膮dze艅 biurowych.6) Obs艂uga komputera.
URZ膭D MORSKI W SZCZECINIE - 2016-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przew贸z towar贸w za艂adunek
Firma Produkcyjno- Handlowo Us艂ugowa "Galena" T.艢wieca, J. Pliszka sp贸艂ka jawna - 2016-05-04 - Rac艂awice (podkarpackie)
W ZAWODZIEPRACA WOJEW脫DZTWO DOLNO艢L膭SKIE
JOANNA SZEMELAK FIRMA US艁UGOWA - 2018-05-18 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, wsp贸艂praca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych da艅, przygotowywanie cateringu i imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze - kuchnia ukrai艅ska, przyrz膮dzanie potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie da艅 rybnych, odczytywanie orginalnych receptur.
Firma Handlowa Karmazyn Bo偶ena Dudzik - 2016-05-19 - Gda艅sk (pomorskie)
Monta偶 podzespo艂贸w samochodowych (wi膮zki elektryczne).
EKOL SYSTEM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-24 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie karty da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - 艁臋偶yny (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i zasad higieny pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrz膮d贸w w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Soko艂owice (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posik贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Cza艂bowska - 2016-04-06 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; utrzymywnaie stanowiska pracy w czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Opole (opolskie)
tworzenie menu, zam贸wienia towar贸w, przygotowanie da艅
TIME OUT MA艁GORZATA W臉GIEL - 2017-09-25 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Wyr贸b pizzy od podstaw, makaron贸w i sa艂atek.Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie. Tel. 725 192 361 呕aneta Matkowska
Matkowska 呕aneta BISTRO GOOD TIME - 2017-02-09 - Krzeszyce (lubuskie)
Zapoznanie z obs艂ug膮 faksu i kserokopiarki. Obs艂uga biura przepustek.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
BUFF-BUFF ANNA ROTUSKA - 2017-10-26 - Magnuszew (mazowieckie)