KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-11-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Kucharz ( kuchni greckiej); czas okre艣lony: 27.11.2018-30.12.2019; dwie zmiany/ godz. pracy: 10-18; 14-22; mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia; praca: pon-pi膮tek; wynagrodzenie: 2800 z艂/mc;
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.11.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.12.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 4)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oczekiwania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; znajomo艣膰 kuchni greckiej; 4 mc do艣wiadczenia na stanowisku;zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni greckiej; nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych artyku艂贸w, warzyw; organizowanie pracy w kuchni; utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 4
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 30.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWC膭 W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BO艃CZA ZDZIS艁AW 艁UBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-20 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
rozwo偶enie da艅 (catering) do istytucji oraz odbiorc贸w indywidualnych
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-06-28 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i potrawz produkt贸w krajowych i importowanychwg karty da艅, przygotowywanie p贸艂produkt贸w do cateringu.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-09-29 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
RESTAURATORS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-05 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukrai艅skiej i Sous-Vide. Produkcja rolad ko艂dun贸w i pierog贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Docelowo umowa o prac臋 na okres 3 lat. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i 艣wi臋ta (dzie艅 pracy/dzie艅 wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok do艣wiadczenia na ww. stanowisku. Znajomo艣膰 kuchni Ukrai艅skiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (艣l膮skie)
praca w pizzerii, mo偶e by膰 do przyuczenia
Ma艂gorzta Gosty艅ska "RESTAURACJA OZORK脫W"" - 2017-12-11 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Skierniewice (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej i ukrai艅skiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-07-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie,przygotowywanie posi艂k贸w,dbanie o czysto艣膰
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Le艣niak - 2018-04-24 - Mogilany (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu, pomoc w organizacji imprez. Praca tylko w pi膮tki i soboty, czasem w niedziele.
Firma Handlowa WTM Wies艂awa Murzyn - 2016-10-04 - Czas艂aw (ma艂opolskie)
przygotowywani posi艂k贸w;wydawanie posi艂k贸w;utrzymywani czysto艣ci i porz膮dku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych.Oczekiwania wobec kandydat贸w :wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe lub zasadnicze;do艣wiadczenie zawodowe minimum 2 lata;obywatelstwo polskie;pe艂na zdolno艣膰 do czynno艣ci prawnych oraz korzystanie z pe艂ni praw publicznych;kandydat nie mo偶e by膰 prawomocnie skazany za przest臋pstwa umy艣lne;stan zdrowia pozwalaj膮cy na zatrudnienie na okre艣lonym stanowisku;sumienno艣膰 i dok艂adno艣膰; mile widziane orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci.Wymagane dokumenty i o艣wiadczenia:Kandydaci obowi膮zani s膮 przed艂o偶y膰 nast臋puj膮ce dokumenty i o艣wiadczenia:偶yciorys (CV);list motywacyjny;kserokopie dokument贸w potwierdzaj膮cych wykszta艂cenie;kserokopie dokument贸w potwierdzaj膮cych do艣wiadczenie zawodowe;kserokopie innych dokument贸w o posiadanych kwalifikacjach i umiej臋tno艣ciach;o艣wiadczenie o posiadaniu pe艂nej zdolno艣ci do czynno艣ci prawnych, korzystaniu z pe艂ni praw publicznych oraz o niekaralno艣ci za przest臋pstwa umy艣lne lub umy艣lne przest臋pstwa skarbowe.Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV, powinny by膰 opatrzone klauzul膮: Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883, z p贸藕n. zm.).Ofert臋 zawieraj膮c膮 wszystkie w/w dokumenty i o艣wiadczenia nale偶y sk艂ada膰 na adres: Warmi艅sko-Mazurska Wojew贸dzka Komenda OHP, ul. Narutowicza 4, 10-581 Olsztyn.Termin sk艂adania ofert up艂ywa w dniu 23.09.2016 r.Kandydaci spe艂niaj膮cy wymagania zostan膮 zakwalifikowani do rozm贸w kwalifikacyjnych.
Warmi艅sko-Mazurska Wojew贸dzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-09-09 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posi艂k贸w. 艢niada艅, bankiet贸w, imprez okoliczno艣ciowych.Umowa zlecenie na okres pr贸bny - docelowo umowa na sta艂e.
DWP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-09 - Lublin (lubelskie)
Przetwarzanie i konserwowanie mi臋sa z drobiu. Obs艂uga sk贸rowaczki i wii膮zanie wyrob贸w do przetwarzania. Oczyszczanie jelit, kaszlowanie, p艂ukanie. Praca na umow臋 zlecenie, w godz 7-11, wynagrodzenie 925 z艂 brutto. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie (po偶膮dane), ksi膮偶eczka sanepidowska, do艣wiadczenie zawodowe 1 rok, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 do uboju drobiu i obr贸bki poubojowej. Kontakt z pracodawc膮: Oleksandr Bondarenko tel. 697 079 915
SAB UA OLEKSANDR BONDARENKO - 2016-05-24 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w- 偶ywienie zbiorowe.Paca od poniedzia艂ku do pi膮tkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2016-10-27 - Mielec (podkarpackie)
przyrz膮dzanie hommos, falafel, koffta soczewica, kebab arabski
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, pilonowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, znajomo艣膰 kuchni polskiej, ukrai艅skiej, japo艅skiej, azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zielona G贸ra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Sp贸艂ka Jawna - 2017-02-27 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie kebab贸w, sa艂atek, sos贸w wed艂ug tradycyjnych tureckich receptur
ANTALYA DONER KEBAB Salman Bulu艧 - 2017-11-16 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Karczma 艢wi臋tokrzyska Szyma艅ska E. Zieli艅ska A. - 2018-06-27 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
m. in. przygotowywanie sos贸w, sa艂atek, pr贸b gastronomicznych; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12
MIRKO Sp贸艂ka z o.o. - 2017-01-26 - G艂obino (pomorskie)
w/g stanowiska
TUDOM Jacek Dziedzina - 2016-03-09 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Czmoniec (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
WYSPA WIS艁A TOWARZYSTWO PRZYJACI脫艁 ST臉呕YCY - 2018-01-08 - St臋偶yca (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w gotowanie dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-05-27 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie proces贸w technologicznych potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie i dezynfekcja pomieszcze艅 kuchennych. Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, uprawnienia w zawodzie kucharz, ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - 呕ab贸w (zachodniopomorskie)